Vis studentum.no som: Mobil

Digital Infrastructure and Cyber Security (Master's Programme)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Digital Infrastructure and Cyber Security (Master's Programme)

Digital Infrastructure and Cyber Security er et 2-årig masterstudium der du lærer teknologier og teknikker som kreves for å møte samfunnsmessige behov for sikre, smarte og robuste kommunikasjonsnettverk og -tjenester. I tillegg vil du lære å lage løsninger for Internett, mobile kommunikasjonsløsninger og tjenester, skytjenester, intelligente transportsystemer og applikasjoner. NTNU forsker også på fremtidens 6G nett.

Kommunikasjonsnettverk og nettverkstjenester er under kontinuerlig utvikling og blir en stadig viktigere og integrert del av det moderne samfunnet.

Dette er et internasjonalt masterprogram som undervises på engelsk.

For mer informasjon om masterprogrammet og søknadsfrister: https://www.ntnu.edu/studies/mstcnns

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!