Vis studentum.no som: Mobil

Kjemi - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Kjemi - bachelorstudium

Kjemiutdanning er et godt valg for deg som vil utvikle nye medisiner, lage nye materialer og løse verdens miljø- og energiutfordringer. Kjemi er læren om stoffers egenskaper, sammensetting og reaksjoner, og vi er helt avhengige av dyktige kjemikere for å skape en bedre fremtid.

Du oppdager hvorfor stoffer virker som de gjør med en bachelor i kjemi, og hvordan du kan skreddersy molekyler til legemidler, katalysatorer i industrien eller et utall andre bruksområder. En kjemibachelor er også for deg som vil lære hvordan naturens kjemi fungerer og hvordan miljøproblemer kan løses. Som kjemiker kan du spesialisere deg i det du er mest interessert i, og få spennende jobbmuligheter innen mange forskjellige bransjer og områder.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!