Vis studentum.no som: Mobil

Historie - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Historie - årsstudium

Å studere historie er å forstå hvordan verden er blitt som den er, og hvordan ulike sider av samfunnet vårt henger sammen. Årsstudiet er sammensatt av emner som gir deg oversikt over den generelle historiske utviklingen, samt over norsk historie i et internasjonalt perspektiv. Samtidig vil du få en grunnleggende innføring i historisk teori og metode.

Et årsstudium i historie vil gi deg kunnskap i kildekritisk tenkning og trekke sammenhenger mellom lokal og global historie. Det er et vidt spekter av emner: Alt fra dramatiske begivenheter som krig og revolusjoner til familieliv og daglig arbeid i fortiden.

Hvis du etter ett år med historie finner ut at dette likte du, da kan du bygge videre med en bachelor i historie.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!