Vis studentum.no som: Mobil

Geografi - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Geografi - årsstudium

Tror du geografi bare handler om hvor Himalaya ligger og hvor stor Mjøsa er? Geografifaget er mye mer enn det! Geografi er studiet av mennesker, samfunn og natur, og sammenhengen mellom disse. Du får en bedre forståelse for vår egen hverdag, det samfunnet vi lever i, og den verden som vi er en del av.

I flere av emnene du skal ta, er det feltkurs og ekskursjoner. I felt får du direkte kontakt med det du lærer om i forelesninger og på lesesalen, som gir deg en unik forståelse av innholdet i faget. Feltkurs er også viktig for det sosiale samholdet i studentgruppa.

Årsstudiet gir deg en grunnleggende innføring i geografifaget. Du lærer om:

  • faghistorie
  • naturressursforvaltning, miljø og bærekraftig utvikling
  • grunnleggende forskningsdesign
  • geografiske metoder og visualiseringsverktøy som geografiske informasjonssystemer (GIS)

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!