Vis studentum.no som: Mobil

Master i matvitenskap, teknologi og bærekraft

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master i matvitenskap, teknologi og bærekraft

Masterstudiet i matvitenskap, teknologi og bærekraft skal være en bred, arbeidslivsrelevant masterutdanning der matbransjens utfordringer langs hele verdikjeden med spesiell fokus på teknologi, produktivitet, mattrygghet og verdiskapning i et regionalt, nasjonalt og globalt marked skal være en gjennomgående tråd. Masterstudiet gir deg verdifull kunnskap, ferdigheter og generell kompetanse innen matteknologi og bærekraftig matproduksjon. Du vil kunne delta og ha en viktig rolle innen nasjonal og internasjonal forskning og utvikling av matindustri.

Studiet omhandler matteknologi og bærekraftig matproduksjon av sjømat og landbruksbaserte produkter. Du får et bredt og dypt teknologifokus på sjømat, siden sjømatnæringen har størst vekstpotensiale og kan bli svært viktig for Norge i årene som kommer.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!