Master

Mathematical Sciences (Master's Programme)

NTNU, i Trondheim
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Mathematical Sciences (Master's Programme)

Master i matematiske fag er et 2-årig internasjonalt studium der undervisningen foregår på engelsk. All moderne teknologiforskning bygger på matematiske fag. En solid utdanning i matematiske fag gir deg sterke analytiske evner. Du lærer å strukturere, undersøke og analysere informasjon for å finne løsningsstrategier og rasjonelle løsninger. Dette er verdifulle egenskaper du tar med deg ut i arbeidslivet, enten du skal jobbe med energi, finans, kunst, forskning, undervisning eller informasjonsteknologi.

Vi tilbyr fordypning i algebra, analyse, topologi, statistikk eller anvendt matematikk. NTNU har et verdensledende miljø i matematiske fag som du kan bli en del av. Med en utdanning innen matematiske fag blir du ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Etter et masterprogram er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights