Vis studentum.no som: Mobil

Mathematical Sciences (Master's Programme)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Mathematical Sciences (Master's Programme)

Master i matematiske fag er et 2-årig internasjonalt studium der undervisningen foregår på engelsk. All moderne teknologiforskning bygger på matematiske fag. En solid utdanning i matematiske fag gir deg sterke analytiske evner. Du lærer å strukturere, undersøke og analysere informasjon for å finne løsningsstrategier og rasjonelle løsninger. Dette er verdifulle egenskaper du tar med deg ut i arbeidslivet, enten du skal jobbe med energi, finans, kunst, forskning, undervisning eller informasjonsteknologi.

Vi tilbyr fordypning i algebra, analyse, topologi, statistikk eller anvendt matematikk. NTNU har et verdensledende miljø i matematiske fag som du kan bli en del av. Med en utdanning innen matematiske fag blir du ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Etter et masterprogram er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!