Vis studentum.no som: Mobil

Nasjonal Paramedic-utdanning for ambulansepersonell

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Gjøvik
1 år
Deltid
Støttet av lånekassen

Nasjonal Paramedic-utdanning for ambulansepersonell

Nasjonal paramedic-utdanning er et videreutdanningstilbud for autoriserte fagarbeidere i ambulansefaget og sykepleiere med minimum 1 års praksis i 100% stilling i en profesjonell ambulansetjeneste og består av en årsenhet på 60 studiepoeng.

Målet med studiet er å utdanne studenter som er tilført spesialiserte kunnskaper innen yrket for å kunne ha en utøvelse som er i samsvar med helselovgivingens krav til yrkesutøvelse og fagets kunnskaper og verdier.

Nasjonal Paramedic-utdanning gjennomføres på deltid. Undervisning vil foregå på NTNU i Gjøvik og i helseforetak i Helse Sørøst. Det benyttes også nettstøttet undervisning i mellomperiodene. Sykehushospitering og/eller simulering skal inngå i de tre siste emnene. Tilsammen inngår 3 uker hospitering.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!