Hvilken by er Norges beste studentby? Hjelp oss med å kåre vinneren - delta her 🎓

Årsstudium

Bevegelsesvitenskap

NTNU, i Trondheim
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bevegelsesvitenskap

Ønsker du å vite mer om hvordan kroppen leverer fysiske prestasjoner i idrett, hvordan vi lærer nye ferdigheter eller hvordan fysisk aktivitet bidrar til bedre helse? Da er bevegelsesvitenskap noe for deg.

Årstudiet vil inneholde grunnleggende fagområder innen bevegelsesvitenskap som motorikk (inkludert motorisk kontroll, motorisk læring og utvikling), idrettsfysiologi (inkludert arbeidsfysiologi og nevrofysiologi), bevegelsesapparatets anatomi og forskningsmetode. I tillegg vil studentene anvende denne kunnskapen i problemstillinger knyttet til fysisk aktivitet og helse og trening og prestasjon.  

Årsstudiet i seg selv vil ikke kvalifisere til spesifikke yrker, men vil kunne være et faglig supplement som kan øke kompetansen til kandidater som i tillegg har en helseprofesjonsutdanning, lærerutdanning, utdanning i treningsveiledning eller idrettsfag, og som gjennom sitt arbeid vil jobbe med fysisk aktivitet eller idrett hos ulike grupper i befolkningen.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights