Vis studentum.no som: Mobil

Master i simulering og visualisering

NTNU
Sammendrag
Master
Ålesund
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master i simulering og visualisering

Simulering- og visualiseringsteknologi brukes i alt fra å trene på nødsituasjoner i et fly, kirurgiske inngrep, til evakuering ved naturkatastrofer. Hensikten er å skape et forenklet digitalt miljø hvor vi kan teste ulike scenarier før vi starter prosesser eller utvikling. Spillteknologi og virtuell virkelighet brukes for å skape realistiske treningsarenaer. I dette masterprogrammet blir du ekspert i simulering og visualisering for bruk i mange fagfelt.

Du lærer kunstig intelligens, maskinlæring, svermintelligens og programvarearkitektur. Målet er å utdanne innovative ingeniører som kan løse komplekse problemstillinger. Masterprogrammet er et internasjonalt studieprogram som undervises på engelsk. Her får du medstudenter fra hele verden, og mulighet til å etablere et internasjonalt nettverk. Studiet gjør deg i stand til å jobbe i Norge, og resten av verden.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!