Vis studentum.no som: Mobil

Årsstudium i produktdesign og teknologi

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Gjøvik
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Årsstudium i produktdesign og teknologi

God design er et konkurransefortrinn som stadig får større oppmerksomhet i norsk næringsliv. Økt globalisering, tilgang til de samme produksjonsmetoder og prosesser har skapt mulighetene for at alle kan produsere like teknisk gode produkter. Et produkt kommer fra en ide som er utviklet igjennom en kreativ designprosess. Produktdesign og teknologi tar for seg prosessen fra produktidé til ferdig produkt. Studiet gir grunnleggende kompetanse og ferdigheter innenfor et stort og komplekst fagfelt, som du kan benytte i en jobbsituasjon eller ta med deg inn i en bachelorutdanning.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!