Integrert Master

Materialteknologi - masterstudium (5-årig)

NTNU, i Trondheim
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Materialteknologi - masterstudium (5-årig)

Sivilingeniørprogrammet i materialteknologi er studiet for deg som vil lære mer om materialene som omgir oss. Materialer inngår blant annet i transport, bolig, elektronisk utstyr, matproduksjon og industriell produksjon. De påvirker samfunnet og dagliglivet vårt i stor grad. Materialteknologi er viktig for å utvikle bærekraftige løsninger og ny teknologi.

Sivilingeniørutdannelsen i materialteknologi ved NTNU er et tverrfaglig studium og passer for deg som ønsker å jobbe med praktiske problemstillinger med støtte i avansert teori.

Ved å ta en master i materialteknologi lærer du:

Etterspørselen etter sivilingeniører med spesialisering innenfor materialteknologi er stor både i Norge og i utlandet, og en ferdig utdannet materialteknolog har mange jobbmuligheter. Produksjon og bearbeiding av materialer er en dominerende del av norsk industrivirksomhet. I Norge utgjør materialrelatert industri ca. 40 % av samlet landbasert industriproduksjon. I løpet av studietiden får du god anledning til å bli kjent med mulige arbeidsgivere, blant annet gjennom gjesteforelesninger, ekskursjoner, bedriftspresentasjoner eller ved å skrive prosjekt- og masteroppgave med industritilknytning. Du kan dermed knytte verdifulle kontakter mot næringslivet mens du studerer.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights