Vis studentum.no som: Mobil

Materialteknologi - masterstudium (5-årig)

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Materialteknologi - masterstudium (5-årig)

Master i materialteknologi er studiet for deg som vil lære mer om materialene som omgir oss. Materialer inngår blant annet i transport, bolig, elektronisk utstyr, matproduksjon og oljeproduksjon og påvirker samfunnet og dagliglivet vårt i stor grad.

Du lærer om utvikling og produksjon av materialer og hvordan materialenes egenskaper avhenger av sammensetning og produksjonsmetode. Hvordan vi velger riktig materiale for ulike bruksområder, lærer du også ved å velge å ta en master i materialteknologi.

Uten kunnskap og kompetanse om materialer, vil ikke hverken «det grønne skiftet» eller «sirkulær økonomi» kunne realiseres. Det er ingen mulighet for at materialer skal gå av moten! Du har gode muligheter til å bidra til en bærekraftig fremtid ved å studere materialteknologi.

Sivilingeniørutdannelsen i materialteknologi ved NTNU er et tverrfaglig studium. Det passer for deg som ønsker å jobbe med praktiske problemstillinger med støtte i avansert teori. Materialteknologi er en blanding av kjemi, fysikk og matematikk, og utgjør et av verdens største fagfelt innenfor industri, teknologi og forskning.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!