Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i norsk tegnspråk

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i norsk tegnspråk

Bachelor i norsk tegnspråk har to studieretninger.

Med profesjonsstudium i tolking utdanner du deg til tegnspråktolk, det vil si offentlig godkjent tolk for hørselshemmede, døve og døvblinde. Studieprogrammet er både en språkutdanning og en profesjonsutdanning. Her studerer du norsk tegnspråk, tolke- og oversettelsesprosesser, etc. I denne studieretningen er praksis er en viktig del av studiet.

Studieretningen Norsk tegnspråk er først og fremst et språkstudium der du kan fordype deg i norsk tegnspråk og samtidig kombinere det med 60 studiepoeng i andre fag.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!