Master

Psykisk helse - masterstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
8 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
8 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Psykisk helse - masterstudium

Psykisk helse er et fagområde hvor det er et økende behov for fagpersoner med oppdatert og forskningsbasert kunnskap, og som evner til å være kritisk og analytisk og som kan sette brukeren og brukerens liv i sentrum.

Master i psykisk helse gir en bred innføring i arbeid med psykisk helse i et livsløpsperspektiv. Brukerens utfordringer og ressurser, hverdagsliv og relasjoner ses i sammenheng med helsetjenestene og samfunnet.

Masterprogrammet har tre studieretninger: Psykisk helsearbeid, Barn og unges psykisk helse og barnevern og Miljøterapeutisk arbeid.

Studiet kvalifiserer til krevende jobber både i offentlig og privat sektor, som for eksempel avansert klinisk arbeid samt stillinger med fagutvikling-, forskning-, undervisning-, utredning- og ledelsesoppgaver. Med gjennomført masterstudium kan du inneha stillinger i kommune- og spesialisthelsetjenesten som krever avansert kunnskap om psykisk helse.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights