Vis studentum.no som: Mobil

Psykisk helse - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
8 semester
Deltid
Støttet av lånekassen

Psykisk helse - masterstudium

Psykisk helse er et fagområde hvor det er et økende behov for fagpersoner med oppdatert og forskningsbasert kunnskap, og som evner til å være kritisk og analytisk og som kan sette brukeren og brukerens liv i sentrum.

Master i psykisk helse gir en bred innføring i arbeid med psykisk helse i et livsløpsperspektiv. Brukerens utfordringer og ressurser, hverdagsliv og relasjoner ses i sammenheng med helsetjenestene og samfunnet.

Masterprogrammet har tre studieretninger: Psykisk helsearbeid, Barn og unges psykisk helse og barnevern og Miljøterapeutisk arbeid.

Studiet kvalifiserer til krevende jobber både i offentlig og privat sektor, som for eksempel avansert klinisk arbeid samt stillinger med fagutvikling-, forskning-, undervisning-, utredning- og ledelsesoppgaver. Med gjennomført masterstudium kan du inneha stillinger i kommune- og spesialisthelsetjenesten som krever avansert kunnskap om psykisk helse.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!