Master

Veg, jernbane og transport - masterstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
6 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
6 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Veg, jernbane og transport - masterstudium

Personer som allerede jobber innenfor veg-, jernbane- og transportsektoren, både i offentlige og private bedrifter. Programmet er utviklet med tanke på personer som ønsker å bygge på erfaringen man har og vil videreutvikle sin kompetanse og karriere innen en sektor som er viktig for samfunnet.

Masterprogrammet skal gi deg kunnskap, ferdigheter og kompetanse som gjør at du kan utvikle innovative og bærekraftige teknologiske løsninger til det beste for samfunnsutviklingen innen fagområdene veg, jernbane og transport. Du vil få en bredere forståelse av sektoren og lære om ulike aspekter som planlegging, drift, vedlikehold og sikkerhet. Du vil også kunne lære om miljø, samfunnsøkonomi og logistikk avhengig av hvilke kurs du velger å ta.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights