Vis studentum.no som: Mobil

Organisasjon og ledelse - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
6 semester
Deltid
Støttet av lånekassen

Organisasjon og ledelse - masterstudium

Ta enkeltkurs eller en mastergrad i organisasjon og ledelse samtidig som du jobber! Du bestemmer selv progresjonen i studiet ditt. Studiet bygger på den skandinaviske ledelsesmodellen med vekt på verdiskaping, samarbeid, deltakelse og demokrati og gir et faglig grunnlag for å spille en aktiv rolle i ledelse og utvikling av virksomheter og organisasjoner. Vi har studenter fra privat og offentlig sektor, fra mange ulike bransjer og fagfelt, og fra små og store virksomheter i hele landet. Du må ha høyere utdanning fra tidligere, og ha et ønske om faglig oppdatering, formell kompetanse og personlig utvikling. Studiet går på deltid og kan kombineres med jobb.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!