Årsstudium

Sosialantropologi - årsstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Sosialantropologi - årsstudium

Lurer du på hvordan vi kommuniserer og lever sammen i ulike kulturer og samfunn? Hvordan samfunnet utvikler seg når kontakten mellom ulike folk og kulturer er stadig større?

Studiet passer for deg som er interessert i verdens små og store forskjeller, deg som lurer på om det finnes universelle sannheter og for deg som søker forståelse for ulike typer samfunnstematikk. Antropologer forsker på alt fra overgangsritualer i Nepal til migrasjonsprosesser i Europa, nettsamfunn og konsekvenser av naturkatastrofer og pandemier. All menneskelig virksomhet og kunnskap er interessant når sosialantropologer forsøker å forstå variasjon, sammenhenger og endring i samfunn og kultur.

Du kan ta årsstudiet som et frittstående studium eller det kan inngå som første år av en bachelorgrad i sosialantropologi eller som breddefag i andre bachelorprogram.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights