Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid/deltid
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Videregående skole / Studiekompetanse
Kontakt lånekassen

Sosialkunnskap

Ta opp sosialkunnskap

Ta Sosialkunnskap som privatist

Mangler du generell studiekompetanse, eller ønsker du å forbedre karakterene dine? Akademiet hjelper deg å ta Sosialkunnskap som privatist!

Sosialkunnskap er et programfag på Vg2-nivå, og stilles likt med fag som matematikk, fysikk og økonomi. Dette betyr at du kan bytte ut fag du ikke er fornøyd med, og ta Sosialkunnskap i stedet.

Fordypning i samfunnsfag

Sosialkunnskap er et programfag innen programområdet for samfunnsfag på studiespesialisering. Sammen med enten Samfunnsgeografi, Sosiologi og Sosialantropologi eller Politikk og menneskerettigheter dekker faget én fordypning i programfag.

Hva er Sosialkunnskap?

Programfaget sosialkunnskap fokuserer på samspillet mellom individ og samfunn - altså hvordan vi som enkeltindivider forholder oss til samfunnet og omvendt. Faget tar også opp viktige etiske dilemmaer, og danner på den måten et grunnlag for aktiv deltakelse i arbeidsliv, videre studier og samfunnet for øvrig

Videre studier/jobbmuligheter

Programfaget Sosialkunnskap passer godt for deg som kunne tenke deg en høyere utdanning innen samfunnsvitenskapelige fag som sosiologi, pedagogikk, statsvitenskap, samfunnsøkonomi, sosialantropologi og liknende.

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende

Studiefakta, Tittel m.m

Privatisteksamen i Sosialkunnskap

Skriftlig eksamen

Fagkode: SAM3016

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Sosialkunnskap.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Privatistskole

ta opp fag på akademiet privatistskole

Akademiet Privatistskole

Vil du forbedre vitnemålet ditt, få fordypnings-/ realfagspoeng eller generell studiekompetanse? Ta fagene du trenger på Akademiet Privatistskole!

Akademiet Privatistskole tilbyr undervisning og eksamensforberedelser i fag fra videregående skole. Om du mangler generell studiekompetanse, vil forbedre karakterer du har fra før, eller ta helt nye fag, har Akademiet Privatistskole det du trenger.

Karaktergaranti - Bedre karakter eller pengene tilbake!

Skolen har i tillegg karaktergaranti i alle fag. Akademiet har så stor tro på sitt pedagogiske undervisningsopplegg, sin skoleerfaring og sine lærere at vi gir deg pengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren din i fag du har fra før. Det vi krever av deg er at du møter til obligatorisk undervisning og leverer inn eventuelle obligatoriske oppgaver, samt gjennomfører prøveeksamen.

Studietilbud ved Akademiet Privatistskole

Vi tilbyr alle fellesfagene og har et bredt utvalg av programfag innen studiespesialisering. Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk, individ og samfunn
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 
Språkfag
 
Økonomistyring


I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistutdanning i åtte forskjellige byer og på nettstudier

Akademiet Privatistskole holder til i OsloDrammen, Fredrikstad, KristiansandSandnesÅlesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr vi nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer gjennom et eget oppgaveinnsendingsprogram. 

Leksehjelp og rådgiving

Privatistskolen kan også tilby lever som til daglig går på en videregående skole leksehjelp og ekstraundervisning i fag de ønsker særlig fordypning i. Vi gjennomfører også prøveeksamen i alle fag, både skriftlig og muntlig. Du finner kontaktskjema til riktig studiested under hver utdanning.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Privatistskole

Kontaktinformasjon til Akademiet Privatistskole

Akademiet Privatistskole

Pilestredet 56
0167 Oslo


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Sosialkunnskap:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!