Vis studentum.no som: Mobil

Tverrfaglige kulturstudier - doktorgrad (ph.d.)

NTNU
Sammendrag
Doktorgrad
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Tverrfaglige kulturstudier - doktorgrad (ph.d.)

Ph.d.-programmet i tverrfaglege kulturstudiar rommar teknologi- og vitskapsstudiar og kvinne- og kjønnsstudiar. Gjennom ph.d.-programmet i tverrfaglege kulturstudiar ved Det humanistiske fakultetet, NTNU, får du høve til å spesialisere deg i eitt av desse tverrfaglege områda. Ph.d.-programmet i tverrfaglege kulturstudiar er retta mot kandidatar med bakgrunn i samfunnsvitskaplege og humanistiske fag, men det er òg opent for kandidatar med bakgrunn i fagområde som teknologi og naturvitskap viss fagleg bakgrunn, tema, prosjektskildring og problemstilling ligg til rette for det.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!