Vis studentum.no som: Mobil

Billedkunst - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Billedkunst - bachelorstudium

På Kunstakademiet er alt lagt til rette for at du får utviklet ditt talent. Læringsmiljøet tiltrekker seg studenter og lærere fra hele Europa. Vi har god kontakt med internasjonale kunstmiljøer, og dette gjør at vi fanger opp nye trender raskt. Ikke et år er likt det forrige. Kunstakademiet har fokusområder innenfor maleri, elektroniske medier, rom- og materialpraksis og fotografiske medier. Studenten er ikke tatt opp til et bestemt fokusområde, men kan delta i valgfri kurs innenfor ulike spesialiseringer.

Kunstakademiet ved NTNU er en levende organisme preget av åpenhet, vitalitet og fleksibilitet. Bachelorstudiet i billedkunst er prosjektorientert. Det stilles store krav til din deltakelse - og til din selvstendighet. Til tross for den tilsynelatende åpenheten i strukturen, er det en stram underliggende struktur. Studentene evalueres kontinuerlig. Du vil få mulighet til å stille ut arbeidene dine flere ganger i løpet av året. Din kunstneriske og personlige utvikling står i fokus gjennom hele utdannelsen. Undervisningen er basert på en utvikling av en felles forståelse for både din og lærerens intensjoner i forhold til veiledningssituasjonen.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!