Videre- og etterutdanning

Videreutdanning i intensivsykepleie

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 semester
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 semester
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Videreutdanning i intensivsykepleie

Er du sykepleier og har lyst til å ta en videreutdanning? Ønsker du å arbeide med akutt og/eller kritisk syke pasienter hvor situasjonen ofte er livstruende og kompleks, og hvor sykdomstilstanden kan endre seg raskt? Som intensivsykepleier ivaretar du pasienter som har behov for kontinuerlig overvåking, pleie og medisinsk behandling for å opprettholde livsviktige funksjoner.

Videreutdanning i intensivsykepleie er et tilbud til deg som har fullført en bachelor eller tilsvarende i sykepleie, har norsk autorisasjon som sykepleier og minimum to års relevant yrkeserfaring. Vi tar opp studenter i Gjøvik, Trondheim og Ålesund.

Videreutdanningen i intensivsykepleie kvalifiserer deg til spennende oppgaver i intensiv- og overvåkningsavdelinger, brannskadeavdelinger, barneintensiv- og neonatalavdelinger i spesialisthelsetjenesten, og til prehospitale tjenester utenfor sykehus. Du kan også bygge på videreutdanningen med en master i klinisk sykepleie ved NTNU.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights