Vis studentum.no som: Mobil

Videreutdanning i anestesisykepleie

NTNU
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Trondheim
3 semester
Heltid
Støttet av lånekassen

Videreutdanning i anestesisykepleie

Er du sykepleier og har lyst til å ta en videreutdanning? Ønsker du å arbeide med akutt og/eller kritisk syke pasienter i en kompleks, uforutsigbar og raskt skiftende hverdag? Som anestesisykepleier har du ansvar for pasienter som trenger anestesi (narkose/bedøvelse) i forbindelse med kirurgiske inngrep eller undersøkelser, samt ved akuttmedisinske tilstander.

Videreutdanning i anestesisykepleie er et tilbud til deg som har fullført en bachelor eller tilsvarende i sykepleie, har norsk autorisasjon som sykepleier og minimum to års relevant yrkeserfaring. Vi tar opp studenter i Gjøvik, Trondheim og Ålesund.

Hvis du tar en videreutdanning i anestesisykepleie vil du være kvalifisert for en rekke spennende oppgaver, f.eks. i anestesi- og operasjonsavdelinger, postoperative overvåkningsavdelinger og akuttmottak på sykehus, og i ambulansetjenesten. Du kan også bygge på videreutdanningen med en master i klinisk sykepleie ved NTNU.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!