Videre- og etterutdanning

Videreutdanning i anestesisykepleie

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 semester
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 semester
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Videreutdanning i anestesisykepleie

Er du sykepleier og har lyst til å ta en videreutdanning? Ønsker du å arbeide med akutt og/eller kritisk syke pasienter i en kompleks, uforutsigbar og raskt skiftende hverdag? Som anestesisykepleier har du ansvar for pasienter som trenger anestesi (narkose/bedøvelse) i forbindelse med kirurgiske inngrep eller undersøkelser, samt ved akuttmedisinske tilstander.

Videreutdanning i anestesisykepleie er et tilbud til deg som har fullført en bachelor eller tilsvarende i sykepleie, har norsk autorisasjon som sykepleier og minimum to års relevant yrkeserfaring. Vi tar opp studenter i Gjøvik, Trondheim og Ålesund.

Hvis du tar en videreutdanning i anestesisykepleie vil du være kvalifisert for en rekke spennende oppgaver, f.eks. i anestesi- og operasjonsavdelinger, postoperative overvåkningsavdelinger og akuttmottak på sykehus, og i ambulansetjenesten. Du kan også bygge på videreutdanningen med en master i klinisk sykepleie ved NTNU.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights