Vis studentum.no som: Mobil

Sosialt arbeid - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Sosialt arbeid - masterstudium

Vil du være med å utvikle sosialt arbeid? Vil du fremme sosial forandring og problemløsning i menneskelige relasjoner? I sosialt arbeid bidrar du med å støtte det enkelte mennesket i å frigjøre seg og bli i stand til å øke trivselen sin. Ved hjelp av teorier om menneskelig adferd og sosiale systemer, griper sosialt arbeid inn på de områder hvor mennesker og miljø påvirker hverandre. I sosialt arbeid er prinsippene for menneskerettigheter og sosial rettferdighet fundamentale.

På studiet får du utviklet dine analytiske ferdigheter knyttet til avanserte problemstillinger. Du får trening i å gjennomføre vitenskapelige utrednings- og forskningsarbeider, slik du kan bidra til å utvikle praksisfeltet. Du har mulighet til å ta studiet på heltid og deltid. Masterstudiet i sosialt arbeid kvalifiserer for en rekke interessante stillinger. Tidligere studenter arbeider for eksempel innenfor:

  • administrative lederstillinger eller planleggerstillinger
  • fagstillinger/konsulenter i regionale eller statlige kompetansesentra
  • forsknings- og utredningsstillinger
  • universitets- og høgskolesystemet

Mange søker seg til studiet fordi de ønsker å kvalifisere seg til en ny og mer utfordrende jobb, men det er også mange som ønsker å styrke egen kompetanse i jobben de allerede har.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!