Vis studentum.no som: Mobil

Matematiske fag - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Matematiske fag - bachelorstudium

Matematikk er grunnmuren for alt vi omgir oss med i hverdagen. Er du fascinert av abstrakt tankegang og ønsker å fordype deg i matematiske strukterer, idéer og metoder? Faget er midt i blinken for deg som har interesse for problemløsning og liker matematikk! Det er et bredt fagfelt som gir grunnlag for forståelse av både mennesker, natur og teknologisk utvikling. Med bakgrunn innen matematiske fag har du svært gode forutsetninger for å tilnærme deg en rekke spørsmål og fagområder. Studiet har en stor del av valgfrihet, og denne valgfriheten gir mulighet til både tverrfaglighet og fordypning i matematiske fag.

Et solid fundament i matematiske fag gjør deg i stand til å stille hypoteser, designe eksperimenter, analysere data, gjenkjenne mønstre, bevise sammenhenger og løse problemer. Dette er verdifulle egenskaper når du skal ut i arbeidslivet, enten du skal jobbe med økonomi, kunst, forskning, markedsføring, medisin eller teknologi. Matematikk anvendes i stor grad på mange arbeidsplasser, og kan tilpasses et bredt fagfelt. NTNU har et verdensledende miljø i matematiske fag som du kan bli en del av.

Etter fullført utdanning kan du gå ut i arbeidslivet eller fortsette på en to-årig mastergradsutdanning.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!