Vis studentum.no som: Mobil

Realfagskurs 1/2 årig

NTNU
Sammendrag
Forkurs
Trondheim
1 semester
Heltid
Støttet av lånekassen

Realfagskurs 1/2 årig

Har du generell studiekompetanse, men mangler fordypning i matematikk (R1/R2) og/eller fysikk (FY1, kan du ta realfagskurs på NTNU i Trondheim.

Realfagskurset gir opptaksgrunnlag til å søke videre på bachelorutdanning i ingeniørfag og masterutdanning i teknologi. Arbeidsformene er basert på undervisning i klasser, gruppearbeid og laboratorieøvinger. Det undervises i fagene matematikk og fysikk, til sammen 24 timer per uke, inkludert øvingstimer med studentassistent.

Realfagskurset gir deg et godt grunnlag til å studere videre ved ingeniørutdanningen. Kurset gir fullt lån og stipend i Statens lånekasse og tilbys bare i vårsemesteret.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!