Vis studentum.no som: Mobil

Elektronisk systemdesign og innovasjon - masterstudium (5-årig)

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Elektronisk systemdesign og innovasjon - masterstudium (5-årig)

Elektronisk systemdesign er et 5-årig masterprogram for deg som er interessert i hvordan teknologien utvikler seg og liker å gjøre egne ideer om til virkelighet?

Studiet gir deg etterspurt kompetanse der du lærer å skape løsninger innen viktige områder som for eksempel bærekraftig samfunnsutvikling og moderne helsevesen. Studiet baserer seg på matematikk, fysikk, datateknologi og samarbeid i tverrfaglige team.

Studiet Elektronisk systemdesign og innovasjon gir deg muligheter til å jobbe med alt fra utvikling av medisinsk utstyr og romteknologi, kunstig intelligens og maskinlæring. Siden de fleste moderne innovasjoner i dag er fulle av elektroniske systemer er studiet fremtidsrettet og innovativt. Nyskapingstanken vil prege alle prosjektarbeidene allerede fra første semester.

Etter et masterprogram er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!