Bachelor

Fransk - bachelor

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Fransk - bachelor

Visste du at fransk er offisielt språk i FN, EU, Røde Kors og flere andre institusjoner? Franskkunnskaper gir deg nye perspektiver og utvider mulighetene dine til å orientere deg i verden! 

Du lærer om fransk språk, litteratur, historie og samfunnsforhold. Du lærer å tenke analytisk og kritisk i møte med språkvitenskapelige, litterære og samfunnsrelaterte dokumenter, og du blir bedre i å skrive og snakke fransk. 

Med fransk som studiefag er mulighetene mange. Fransk er arbeidsspråk i en rekke internasjonale organisasjoner, og Frankrike er en viktig handelspartner. Gode kunnskaper i fransk er etterspurt i mange jobbsammenhenger både nasjonalt og internasjonalt, blant annet innenfor undervisning, næringsliv, media, reiseliv, oversettelse og kulturliv.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights