Yrkesrettede kurs og utdanninger

Konditorutdanning - Swiss Grand DIploma

Culinary Arts Academy, i Le Bouveret
Varighet
3 semestre
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
januar 2025 Se detaljer
Varighet
3 semestre
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
januar 2025 Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Konditorutdanning - Swiss Grand DIploma

Konditorutdanning - Swiss Grand Diploma

Konditorutdanning - Swiss Grand Diploma

Lær deg å mestre fundamentene i kulinarisk kunst og skap slående bakverk med en konditorutdanning ved Culinary Arts Academy og motta Swiss Grand Diploma!

Perfeksjon ved konfekt(sjon)

Dersom du ønsker å utvikle dine ferdigheter og bli en av verdens beste konditorer, er dette utdanningen du trenger. Her er noen av høydepunktene i utdanningen: 

  • Du lærer å lage trøfler, brødbakst, designe sukkerdekor og lage konfekt
  • Du får praktisere i ett av verdens beste konditorinstitutter
  • Lær av de beste konditorkokkene
  • Motta Swiss Grand Diploma i bakverk- og sjokoladekunst ved endt utdanning

 
Oppbygging av studiet

Oppdag vitenskapen bak bakverk og lag deiger, brød, kjeks, terter, paier, kaker og velsmakende søtsaker. Utdanningen går over 3 semestre på 11 uker, hvor du lærer om følgende emner:

1 semester

  • Fundamentene i klassisk matlaging og baking
  • Matsikkerhet og sanitet
  • Introduksjon til industrierfaring
  • Fransk eller tysk

 
2 semester

  • Kunst med sjokolade
  • Moderne desserter
  • Smak gjennom tidene: kultur og historien bak bake- og konditorkunst
  • Næring, helse og spesielle dietter
  • Forretningskommunikasjon
  • Fransk eller tysk
     
  • Valgfri praksis: Sveits eller utenlands (6 mnd) for Swiss Grand Diploma

 
3 semester

  • Fra konspt til mesterverk - teori
  • Fra konspt til mesterverk - praktisk
  • Baking: trender, konsepter og innovasjon
  • Kjøkkenledelse og lederskap
  • Fransk eller tysk
     
  • Praksis: Sveits eller utenlands (6 mnd)

 
Vi tilbyr også følgende utdanninger:

For kontakt eller mer informasjon om Konditorutdanning - Swiss Grand DIploma, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

januar 2025

  • Klasserom
  • Le Bouveret

Videre studier/jobbmuligheter

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Opptakskrav/Søknad

  • Vi anbefaler at du er 18 år eller eldre for å gå denne utdanningen
  • Vitnemål fra videregående skole. 
  • Engelskkrav:
    • TOEFL iBT 55
    • IELTS academic module 5.5
      eller
    • OOPT 50+

 
Vi anbefaler at du søker tidlig. Dersom du trenger et studentvisum bør du tilrettelegge 8-12 uker fra du søker opptak til studiestart. 

Studiefakta, Tittel m.m

Ved endt utdanning mottar du Swiss Grand Diploma i bakverk- og sjokoladekunst.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Konditorutdanning - Swiss Grand DIploma.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Culinary Arts Academy
Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Kokkeutdanning i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det! Culinary Arts Academy i...

Les mer og vis alle utdanninger ved Culinary Arts Academy

Highlights