Vis studentum.no som: Mobil

Vegetarisk kokkeutdanning - Bachelor

Culinary Arts Academy
Sammendrag
Bachelor
Le Bouveret
3 år inklusive praksis
Heltid
Støttet av lånekassen
Juli / Oktober
Klasserom

Vegetarisk kokkeutdanning - Bachelor

Utforsk fordelene med vegetarisk mat - ta en vegetarisk kokkeutdanning

Drømmer du om å bli kokk og ønsker en internasjonal utdanning? Culinary Arts Academy tilbyr studier innen vegetarisk kulinarisk kunst, hvor du får en bred, internasjonal grunnleggende kokkeutdannelse. Utdanningen er på bachelornivå og foregår i Le Bouveret som ligger i den franske delen av Sveits.

Du kan søke på utdanningen selv om du ikke har tidligere erfaring. Har du derimot erfaring fra før av finnes det mulighet til å få visse deler av utdanningen godkjent. 

Om utdannigen 

Vegetariske oppskrifter tar mer og mer plass i den kulinariske verden, noe som har ført til et behov for en spesialisert vegetarisk kokkeutdannelse. Det finnes en mendge ulike grunner til at flere og flere velger å spise vegetarisk, og dette fører til at behovet for at kokker som er velutdannede på området øker. 

Den første året i utdanningen vil du få innføring i det grunnleggende om vegetarisk og plantebasert matlaging, matlagingsmetoder, matsikkerhet og hygiene. Du vil også lære det grunnleggende innen baking og konditorkunst. 

Det andre året lærer du mer om restaurantservice, ledelse, vin og drikke, avansert vegansk baking samt at du får teoretisk og prakisk kunnskap innen nyskapende vegetarisk gourmetmatlaging. Du vil i løpet av de første to årene også gjennomføre 1 års praksis. Når du har gjennomført de første to årene av utdanningen tildeles du en Swiss Grand Diploma og kan fortsette videre på en bachelorgrad.

Det tredje året på skolen er mer teoretisk med fokus på markedsføring og ledelse. Ved fullført studium oppnår du din anerkjente bachelorgrad. Bachelorgraden er akkreditert av University of Derby, England. 

Tolv måneder internasjonal betalt praksis

Våre studenter får hjelp med å finne praksisplass, blant annet gjennom Swiss Education Groups fantastiske nettverk. Mulighetene er uendelige og ofte har man praksis på luksusrestauranter, 5-stjerners hotell eller Michelin-restauranter over hele verden. Dette vil gi deg mye erfaring, noe som er viktig for å kunne satse på en internasjonal karriere som vegetarisk kokk!

En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk på skolens internasjonale campus der alle verdenshjørnene er representert. Dette innebærer at du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du får også nye venner og muligheten til å knytte kontakter over hele verden.

For kontakt eller mer informasjon om Vegetarisk kokkeutdanning - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

IELTS-score på 5,5 eller TOEFL iBT 55 eller tilsvarende OOPT 50+. Hvis du ikke har det nødvendige språknivået, kan du forbedre språket og studere dine ferdigheter med vårt engelske stiftelsesprogram (kontakt skolen for mer informasjon). Anbefalt minimum alder 18 år.

Kontakt skolen for mer informasjon

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Culinary Arts Academy er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Kostnader

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Kontakt skolen for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Vegetarisk kokkeutdanning - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det!

Culinary Arts Academy i Sveits er kjent som en av verdens fremste skoler for kokker og konditorer. Med campus i Le Bouveret, ligger skolen i hjertet av Europa, omringet av kulinariske tradisjoner fra både Italia og Frankrike.

Om utdanningene

Lange tradisjoner og moderne kjøkken kombinert med lidenskap og engasjement for det absolutt beste innen kokkefaget gjør at Culinary Arts Academy Switzerland gir deg alt du trenger for å skape en kreativ og kulinarisk karriere som kokk.  

Både konditor- og kokkeutdanningene kombinerer praktiske emner med lederskapskurs. Målet er at du skal utvikle de ferdighetene som er nødvendige for å bli en fremgangsrik internasjonal kokk eller konditor. Bachelorgradene inneholder også betalte praksisperioder hvor du får mulighet til å arbeide på noen av verdens fremste restauranter.

Velg mellom følgende utdanninger:


Hvorfor bør du velge Culinary Arts Academy?

Grunnene til at du bør velge Culinary Arts Academy i Sveits er mange. De tilbyr state-of-the-art-trening og har moderne kjøkkenfasiliteter. Med små klasser, med bare 12 studenter i hver gruppe, får hver student den oppmerksomheten de trenger for å utvikle seg på kjøkkenet. Sveits er dessuten kjent for de fineste kulinariske tradisjoner, og drar nytte av fordelene ved å ligge midt i hjertet av Europa. I tillegg får du en svært verdifull kokkeerfaring gjennom skolens betalte praksisperioder.

Praksisplass på Michelin-restaurant

Praksisen ved The Culinary Arts Academy Switzerland kan gjennomføres på noen av de beste Michelin-restaurantene og 4-5-stjernes hotellene i Sveits. Skolen har som nevnt mange samarbeidspartnere, og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Delta på åpen dag 

Er du interessert i å studere ved Culinary Arts Academy? Skolen arrangerer åpen dag flere ganger i året hvor du har mulighet til å få den informasjonen du trenger for å ta ditt utdanningsvalg. Fly direkte fra Oslo, ta med en venn eller et familiemedlem og få en forsmak på det som kan bli din vei til drømmejobben. Kontakt skolen for mer informasjon.

Utdanninger som oppfyller lånekassens krav

Alle programmene oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Har du spørsmål om kostnader, innkvartering, studiene eller lignende? Skolen hjelper deg gjerne med svar på alle dine spørsmål. Kontakt Culinary Arts Academy her.

Vis alle utdanninger fra Culinary Arts Academy

Kontaktinformasjon til Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy

Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Tlf: 0046 (0) 8 533 324 18
swisseducation.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Vegetarisk kokkeutdanning - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!