Vis studentum.no som: Mobil

Konditorutdanning - Bachelor

Culinary Arts Academy
Sammendrag
Bachelor
Le Bouveret
3 år inklusive praksis
Heltid
Støttet av lånekassen
Januar / April / Juli / Oktober
Søknadsfrist: Kontakt Culinary Arts Academy
Klasserom

Konditorutdanning - Bachelor

Ta en Konditorutdanning i verdensklasse

Er du kokk, eller interessert i sjokolade, konfekt, kaker og desserter? Culinary Arts Academy i Sveits tilbyr studier innom bakeri, konfekt og sjokolade. Utdanningen er på Bachelornivå og foregår i Le Bouveret som ligger i den franske delen av Sveits.

Du kan søke på utdanningen selv om du ikke har tidligere erfaring. Har du derimot erfaring fra før av finnes det mulighet til å starte direkte på 2-året.

Hos Culinary Arts Academy er det små klasser og et tett samarbeid mellom lærere og studenter. Dette gir deg den personlige oppmerksomheten som trengs for å utvikles til å bli en kreativ konditor.

Culinary Arts Academy legger stor vekt på å tilby studenten muligheten til å aktivt utvikle seg til en profesjonell konditor. Dette gjør man ikke bare gjennom undervisning i klasserommet, men også gjennom utflukter til restauranter, vingårder, matprodusenter, messer og gastronomiske arrangementer.

Om utdanningen

Etter ett års utdanning mottar du et sertifikat i «Konditor og Baking» - en grunnutdanning for deg som ikke tidligere har erfaring innenfor konditor- eller bakerfaget, men men som drømmer om en karriere innen fagområdet. Her går du gjennom det grunnleggende innen moderne konditori- og bakerikunst med hovedfokus på teknikker innenfor kaker, brød og bakverk.

Når du har gjennomført det første året og mottatt ditt sertfikat kan du fortsette på ditt andre studieår. Etter to år får du en Swiss Grand Diploma i  «Konditor- og Sjokoladekunst». Her ligger hovedfokuset på sjokolade, praliner, trøfler og et stort utvalg av alt fra varme til kalde desserter. Du lærer også om spesielle dietter og hvordan du som konditor kan lage desserter og bakverk som tar hensyn til spesialkost. Studenter som har fullført videregående utdanning i Bakeri/Konditori eller tilsvarende kvalifiserer direkte til det andre studieåret. 

Det tredje året på skolen er mer teoretisk og ved fullført studium oppnår du in anerkjente bachelorgrad. Bachelorgraden er akkreditert av University of Derby, England. 

Praksis i verdensklasse

Praksisen er i absolutt verdensklasse og gir deg muligheten til å starte en fremgangsrik karriere som pastry chef ved luksusvirksomheter verden over. Noen populære destinasjoner pleier å være Sveits, London, Italia, Belgia og Hong Kong.

En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk på skolens internasjonale campus der alle verdenshjørnene er representert. Dette innebærer at du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du får også nye venner og muligheten til å knytte kontakter over hele verden.

For kontakt eller mer informasjon om Konditorutdanning - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

IELTS-score på 5,5 eller TOEFL iBT 55 eller tilsvarende OOPT 50+. Hvis du ikke har det nødvendige språknivået, kan du forbedre språket og studere dine ferdigheter med vårt engelske stiftelsesprogram. Anbefalt minimum alder 18 år.

Kontakt skolen for mer informasjon

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Culinary Arts Academy er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Kostnader

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Kontakt skolen for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Konditorutdanning - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det!

Culinary Arts Academy i Sveits er kjent som en av verdens fremste skoler for kokker og konditorer. Med campus i Le Bouveret, ligger skolen i hjertet av Europa, omringet av kulinariske tradisjoner fra både Italia og Frankrike.

Om utdanningene

Lange tradisjoner og moderne kjøkken kombinert med lidenskap og engasjement for det absolutt beste innen kokkefaget gjør at Culinary Arts Academy Switzerland gir deg alt du trenger for å skape en kreativ og kulinarisk karriere som kokk.  

Både konditor- og kokkeutdanningene kombinerer praktiske emner med lederskapskurs. Målet er at du skal utvikle de ferdighetene som er nødvendige for å bli en fremgangsrik internasjonal kokk eller konditor. Bachelorgradene inneholder også betalte praksisperioder hvor du får mulighet til å arbeide på noen av verdens fremste restauranter.

Velg mellom følgende utdanninger:


Hvorfor bør du velge Culinary Arts Academy?

Grunnene til at du bør velge Culinary Arts Academy i Sveits er mange. De tilbyr state-of-the-art-trening og har moderne kjøkkenfasiliteter. Med små klasser, med bare 12 studenter i hver gruppe, får hver student den oppmerksomheten de trenger for å utvikle seg på kjøkkenet. Sveits er dessuten kjent for de fineste kulinariske tradisjoner, og drar nytte av fordelene ved å ligge midt i hjertet av Europa. I tillegg får du en svært verdifull kokkeerfaring gjennom skolens betalte praksisperioder.

Praksisplass på Michelin-restaurant

Praksisen ved The Culinary Arts Academy Switzerland kan gjennomføres på noen av de beste Michelin-restaurantene og 4-5-stjernes hotellene i Sveits. Skolen har som nevnt mange samarbeidspartnere, og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Delta på åpen dag 

Er du interessert i å studere ved Culinary Arts Academy? Skolen arrangerer åpen dag flere ganger i året hvor du har mulighet til å få den informasjonen du trenger for å ta ditt utdanningsvalg. Fly direkte fra Oslo, ta med en venn eller et familiemedlem og få en forsmak på det som kan bli din vei til drømmejobben. Kontakt skolen for mer informasjon.

Utdanninger som oppfyller lånekassens krav

Alle programmene oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Har du spørsmål om kostnader, innkvartering, studiene eller lignende? Skolen hjelper deg gjerne med svar på alle dine spørsmål. Kontakt Culinary Arts Academy her.

Vis alle utdanninger fra Culinary Arts Academy

Kontaktinformasjon til Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy

Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Tlf: 0046 (0) 8 533 324 18
swisseducation.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Konditorutdanning - Bachelor:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!