Fagskole

Spesialisering baker- og konditorfaget

Fagskolen i Viken, i Sørumsand
Varighet
1 år (30 stp)
Undervisning
Deltid
Undervisningsform
Nettbasert med samlinger
Neste startdato
Høst 2024 Se detaljer
Varighet
1 år (30 stp)
Undervisning
Deltid
Undervisningsform
Nettbasert med samlinger
Neste startdato
Høst 2024 Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Spesialisering baker- og konditorfaget

baker- og konditorfaget

Spesialisering baker- og konditorfaget

Med dette studiet får du mulighet til å bygge på din kompetanse og spesialisere deg innenfor temaer innen råvarer i produksjonsprosesser, ledelse, kvalitetsprosesser, bærekraft, ernæring, i tillegg til flere fordypningstemaer. 

Hvorfor studere baker- og konditorfaget?

Baker- og konditorbransjen er en bransje i omstilling, og har behov for kompetanseutvikling på alle områder og nivåer. Ved å ta dette studiet bidrar du til å møte fremtidens kompetansebehov.

Kombiner studie og jobb

Studiet kan kombineres med både jobb, fritid og familieliv. Bli med på reisen å bidra til et spennende kompetanseløft av bransjen! 

Om utdanningen

Studiet ble utviklet gjennom bransjeprogrammet for mat- og drikkevareindustrien. Disse organisasjonene har vært med å utvikle innholdet i studiet: Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund, NHO Mat og Drikke, Sjømat Norge, Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse og Fagskolen i Viken.

For kontakt eller mer informasjon om Spesialisering baker- og konditorfaget, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst 2024

  • Nettbasert med samlinger
  • Sørumsand

Videre studier/jobbmuligheter

Påfyll av kompetanse gjennom hele arbeidslivet blir stadig viktigere. Ny kompetanse gir både muligheter for deg som svenn, samtidig som det bidrar til å utvikle bransjen.

Et fagskoletilbud åpner opp for nye muligheter. Kanskje har du en drøm om å starte for deg selv en dag, jobbe innenfor en annen del av bransjen, starte i en ny rolle, kanskje som leder eller fokusere på å utvikle og spesialisere deg som fagperson i jobben du har i dag? Uansett hva grunnen din er, vil dette studiet gi deg nye muligheter i arbeidslivet.

Opptakskrav/Søknad

  1. Relevant fag- eller svennebrev
  2. Søkere som ikke fyller kravene a og som har fylt 23 år, kan søke opptak på grunnlag av realkompetanse.

Søkere som kan dokumentere at de skal gjennomføre fag-/svenneprøve etter opptaksfristen, kan tildeles plass med vilkår om bestått prøve i løpet av første semester. Legg ved lærekontrakten ved søknaden, som dokumentasjon på at du skal avlegge fagprøven i løpet av påfølgende semester.

Aktuelle fagbrev

  • Bakerfaget
  • Konditorfaget

Studiefakta, Tittel m.m

Spesialisering i baker- og konditorfaget, 30 studiepoeng.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

De aller fleste studier hos oss gir rett til lån og stipend i Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Spesialisering baker- og konditorfaget.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Fagskolen i Viken
Kobberslagerstredet 1
1671 Kråkerøy

Fagskolen i Viken

Skreddersydde studieløp som ruster deg for fremtidens for arbeidsmarked Fagskolen i Viken tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning som ligger på nivå over videregående opplæring. Våre utdanninger er korte og yrkesrettede som bygger på fag-/svennebrev, autorisasjon eller lang relevant yrkespraksis. I dag...

Les mer og vis alle utdanninger ved Fagskolen i Viken

Highlights