Bachelor

Kokkeutdanning - Bachelor

Culinary Arts Academy, i Le Bouveret
Varighet
3 år inklusive praksis
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Januar / April / Juli / Oktober Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Varighet
3 år inklusive praksis
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Januar / April / Juli / Oktober Se detaljer
Undervisningsspråk
Engelsk
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Kokkeutdanning - Bachelor

Anerkjent kokkeutdanning - Culinary Arts Academy i Sveits

Vil du jobbe med gastronomi og kulinarisk kunst? Vil du ha de tekniske ferdighetene som trengs for å bli en toppkokk? Ta kokkeutdanningen din i Sveits, og bli en av bransjens beste på kreativ kokkekunst! Utdanningen passer for deg som er lidenskapelig opptatt av mat, har et talent for kreativ og estetisk matlaging eller bare vil lære mer om faget.

Om utdanningen

Kokkeutdanningen gir deg kunnskapen, forståelsen og sansen du trenger for å starte en fremgangsrik karriere innen kulinarisk kunst. Gjennom små klasser og et tett samarbeid med lærerne får du den personlige oppmerksomheten du trenger for å utvikles til en kreativ og individuell kokk. Du får også praktisere i skolens fine-dining restaurant i løpet av teoriterminen, og får dermed den praktiske erfaringen du trenger for å være godt forberedt til praksisperioden. 

Det første og andre året i utdanningen er en del av bachelorutdanningen. Når du har gjennomført to års utdanning mottar du Swiss Grand Diploma og kan videre velge å fortsette med ytterligere et år for å fullføre bachelorgraden. Det siste året består av teoretiske studier med fokus på lederskap og markedsføring. Bachelorgraden er akkreditert av University of Derby, England. 

Vi tilbyr også disse utdanningene: 

Hva lærer du på kulinarisk kokkeutdanning?

Som kokkestudent ved Culinary Arts Academy Switzerland vil du lære om alt fra produktvitenskap, kulinariske teknikker, matlaging, ernæring, hygiene, presentasjon og ulike retter. Utdanningen er anerkjent i det internasjonale kokkemiljøet, og inneholder ett års betalt praksis.

Culinary Arts Academy Switzerland legger stor vekt på å tilby studenten muligheten til å aktivt utvikle seg til en profesjonell kokk. Dette gjør man ikke bare gjennom undervisning i klasserommet, men også gjennom utflukter til restauranter, vingårder, matprodusenter, messer og gastronomiske arrangementer.

Internasjonal betalt praksis

Etter to terminer på skolen i Sveits har alle studenter seks måneder internasjonal betalt praksis. Denne praksisen foregår ofte på Michelin-restauranter eller luksusrestauranter på 5-stjerners hoteller. Gjennom skolens fantastiske internasjonale nettverk vil du få mulighet til å ha praksis i Norge, eller hvor du vil i verden, samtidig som du får erfaring med å jobbe med kokker i verdensklasse.

Hvor kan du jobbe med bachelor i Culinary Arts?

En student som har fullført en bachelorgrad i Culinary Arts bør forvente å få en posisjon i et kjøkken på et 4-5 stjerners hotell eller en luksusrestaurant. Studentene fra Culinary Arts Academy har også den teoretiske kunnskapen til å raskt kunne klatre til en lederstilling dersom det er ambisjonen.

Culinary Arts Academys rekrutteringseksperter hjelper deg med å finne praksisplass og jobb etter endt utdanning. Dette gjøres gjennom skolens internasjonale rekrutteringsforum (IRF) og gjennom løpende veiledning i løpet av studiet.

En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk på skolens internasjonale campus der alle verdenshjørnene er representert. Dette innebærer at du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du får også nye venner og muligheten til å knytte kontakter over hele verden.

For kontakt eller mer informasjon om Kokkeutdanning - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Januar / April / Juli / Oktober

  • Klasserom
  • Le Bouveret
  • Engelsk

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller yrkesfaglig kokkelinje. Ta kontakt med skolen for mer informasjon om opptakskrav.

Kostnader

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Kontakt skolen for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kokkeutdanning - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Culinary Arts Academy
Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Kokkeutdanning i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det! Culinary Arts Academy i...

Les mer og vis alle utdanninger ved Culinary Arts Academy

Highlights