Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 16. november 2021 🎓💻 Les mer

Kokkeutdanning - Bachelor

Culinary Arts Academy
Sammendrag
Heltid
Luzern
2 år + 1 år betalt internship
Bachelor
Oppstart: Januar / April / Juli / Oktober - Luzern
Søknadsfrist: Kontakt Culinary Arts Academy
Kontakt lånekassen

Kokkeutdanning - Bachelor

kokkeutdanning i utlandet

Bli stjernekokk med en bachelor fra Culinary Arts Academy i Sveits

Vil du jobbe med perfeksjon, gastronomi og kulinarisk kunst? Liker du å lage mat til mange gjester, og er du opptatt av yrkesstolthet i kokkeyrket? Ta kokkeutdanningen din i Sveits, og bli en av bransjens beste på kreativ kokkekunst!

Culinary Arts Academy Switzerland tilbyr en bachelor innen kokkefaget, nærmere bestemt Culinary Arts. Utdanningen er godkjent av Lånekassen, og passer for deg som enten er lidenskapelig opptatt av mat, har et talent for kreativ og estetisk matlaging eller bare vil lære mer om faget.

Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Hva lærer du på kulinarisk kokkeutdanning?

Som kokkestudent ved Culinary Arts Academy Switzerland vil du lære om alt fra produktvitenskap, kulinariske teknikker, matlaging, ernæring, hygiene, presentasjon og ulike retter. Utdanningen er anerkjent i det internasjonale kokkemiljøet, og inneholder ett års betalt praksis.

Etter endt program har du fått:

  • 1 års arbeidserfaring
  • To anbefalingsbrev 
  • En bachelorgrad fra USA 
  • En bachelorgrad fra Sveits

Med andre ord får du en svært attraktiv CV direkte etter endt utdanning.

Praksisåret ved César Ritz College

Praksisterminene garanteres av skolen og du kan ta de hvor som helst i verden. Mange velger USA, Dubai, Shanghai, London eller liknende, avhengig av hva de er interessert i. Dette gir deg en unik erfaring før du skal ut i arbeidslivet som stjernekokk!

Hvor kan du jobbe med bachelor i Culinary Arts?

En student som har fullført en bachelorgrad i Culinary Arts bør forvente å få en posisjon i et kjøkken på et 4-5 stjerners hotell eller en luksusrestaurant. Studentene fra Culinary Arts Academy har også den teoretiske kunnskapen til å raskt kunne klatre til en lederstilling dersom det er ambisjonen.

Culinary Arts Academys rekrutteringseksperter hjelper deg med å finne praksisplass og jobb etter endt utdanning. Dette gjøres gjennom skolens internasjonale rekrutteringsforum (IRF) og gjennom løpende veiledning i løpet av studiet.

For kontakt eller mer informasjon om Kokkeutdanning - Bachelor, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller yrkesfaglig kokkelinje. Ta kontakt med skolen for mer informasjon om opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelor i kokkekunst / kokkeutdanning.

Kostnader

År 1: 65.600,- CHF

År 2: 43.300,- CHF

År 3: 43.300,- CHF

Prisen inkluderer helpensjon. 

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Cesar Ritz Culinary Arts er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kokkeutdanning - Bachelor.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det!

Lange tradisjoner og moderne kjøkken kombinert med lidenskap og engasjement for det absolutt beste innen kokkefaget gjør at Culinary Arts Academy Switzerland gir deg alt du trenger for å skape en kreativ og kulinarisk karriere som kokk. Skolen er lokalisert av sentrum av Lucerne og Le Bouveret, omringet av både italiensk og fransk kulinarisk tradisjon.

Velg mellom følgende utdanninger:

Hvorfor bør du velge Culinary Arts Academy?

Grunnene til at du bør velge Culinary Arts Academy i Sveits er mange. De tilbyr state-of-the-art-trening og har moderne kjøkkenfasiliteter. Sveits er dessuten kjent for de fineste kulinariske tradisjoner, og drar nytte av fordelene ved å ligge midt i hjertet av Europa. I tillegg får du en svært verdifull kokkeerfaring gjennom skolens betalte praksisperioder.

Hands-on-kitchen og verdifull kokkepraksis

Kokkeskolen er lokalisert midt i Europa, og har et sterkt fokus på europeisk mat. De arbeider med det som kalles "hands-on-kitchen" hvor kokkestudentene først ser læreren lage mat, og deretter får lage selv. Små klasser og personlig kontakt er viktig for Culinary Arts Academy Switzerland, og de legger stor vekt på å bli kjent med hver elev og studentenes mål. 

Praksisplass på Michelin-restaurant

Praksisen ved The Culinary Arts Academy Switzerland kan gjennomføres på noen av de beste Michelinstjernerestaurantene og 4-5-stjernes hotellene i Sveits. Skolen har som nevnt mange samarbeidspartnere, og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra Culinary Arts Academy

Kontaktinformasjon til Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy

Löwenstrasse 16
6004 Luzern

Tlf: 0046 (0) 8 533 324 18
swisseducation.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kokkeutdanning - Bachelor:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!