Vis studentum.no som: Mobil

Kulinarisk kunst - Master

Culinary Arts Academy
Sammendrag
Master
Le Bouveret
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Juli / Oktober
Søknadsfrist: Søknadsfrist: Kontakt Culinary Arts Academy
Klasserom

Kulinarisk kunst - Master

Bli en kulinarisk kunstner gjennom en Master ved Culinary Arts Academy

Drømmer du om å åpne noe eget og skape unike gastronomiske opplevelser for dine gjester? Masterprogrammet i Kulinarisk kunst passer for deg som vil utforske kulinariske miljøer, og som ønsker å tilegne deg ferdighetene som trengs for å starte en egen restaurant eller et annet gastronomisk eventyr.

Om utdanningen

Culinary Arts Academy er anerkjent som den fremste kokkeskolen i Sveits, og en av de beste i verden.

Masterprogrammet i Kulinarisk kunst går over to semestre, der hvert semester er på 11 uker. Masterprorgammet er rettet mot deg som ønsker et karriereskifte, som er en entreprenør innenfor mat og drikke og som brenner for kulinariske opplevelser. I løpet av utdanningen vil du tilegne deg relevante lederkunnskaper, utvikle dine egne matkonsept, lage oppskriftsbøker og utarbeide din egen forretningsplan.

Ved gjennomført utdanning får du en grad i:

  • Master of International Business in Culinary Business Management fra Culinary Arts Academy Switzerland, i samarbeid med César Ritz Colleges Switzerland.
  • Master of Arts in Culinary Business Management fra University of Derby, Storbritannia.

En internasjonal opplevelse

I løpet av tiden på skolen inngår kost og losji på skolens campus i Le Bouveret, med utsikt over Genèvesjøen. All undervisning foregår på engelsk på skolens internasjonale campus der alle verdenshjørnene er representert. Dette innebærer at du ikke bare får en utdannelse i verdensklasse og blir inspirert av ulike matkulturer; du får også nye venner og muligheten til å knytte kontakter over hele verden.

For kontakt eller mer informasjon om Kulinarisk kunst - Master, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

  • Anerkjent bachelorgrad innen ethvert felt
  • Engelsk språkkunnskaper
  • Anbefalt minimumsalder er 21 år

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Culinary Arts Academy er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

Kostnader

Programmet oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Kontakt skolen for mer informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kulinarisk kunst - Master.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy i Sveits

Har du ambisjoner om en vellykket karriere i kulinariske kunster og kokkefaget? Drømmer du om å bli blant de beste kokkene i bransjen? Culinary Arts Academy i Sveits gir deg verktøy til å klare nettopp det!

Culinary Arts Academy i Sveits er kjent som en av verdens fremste skoler for kokker og konditorer. Med campus i Le Bouveret, ligger skolen i hjertet av Europa, omringet av kulinariske tradisjoner fra både Italia og Frankrike.

Om utdanningene

Lange tradisjoner og moderne kjøkken kombinert med lidenskap og engasjement for det absolutt beste innen kokkefaget gjør at Culinary Arts Academy Switzerland gir deg alt du trenger for å skape en kreativ og kulinarisk karriere som kokk.  

Både konditor- og kokkeutdanningene kombinerer praktiske emner med lederskapskurs. Målet er at du skal utvikle de ferdighetene som er nødvendige for å bli en fremgangsrik internasjonal kokk eller konditor. Bachelorgradene inneholder også betalte praksisperioder hvor du får mulighet til å arbeide på noen av verdens fremste restauranter.

Velg mellom følgende utdanninger:


Hvorfor bør du velge Culinary Arts Academy?

Grunnene til at du bør velge Culinary Arts Academy i Sveits er mange. De tilbyr state-of-the-art-trening og har moderne kjøkkenfasiliteter. Med små klasser, med bare 12 studenter i hver gruppe, får hver student den oppmerksomheten de trenger for å utvikle seg på kjøkkenet. Sveits er dessuten kjent for de fineste kulinariske tradisjoner, og drar nytte av fordelene ved å ligge midt i hjertet av Europa. I tillegg får du en svært verdifull kokkeerfaring gjennom skolens betalte praksisperioder.

Praksisplass på Michelin-restaurant

Praksisen ved The Culinary Arts Academy Switzerland kan gjennomføres på noen av de beste Michelin-restaurantene og 4-5-stjernes hotellene i Sveits. Skolen har som nevnt mange samarbeidspartnere, og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Delta på åpen dag 

Er du interessert i å studere ved Culinary Arts Academy? Skolen arrangerer åpen dag flere ganger i året hvor du har mulighet til å få den informasjonen du trenger for å ta ditt utdanningsvalg. Fly direkte fra Oslo, ta med en venn eller et familiemedlem og få en forsmak på det som kan bli din vei til drømmejobben. Kontakt skolen for mer informasjon.

Utdanninger som oppfyller lånekassens krav

Alle programmene oppfyller alle Lånekassens krav og kan finansieres av Lånekassen etter godkjent søknad.

Har du spørsmål om kostnader, innkvartering, studiene eller lignende? Skolen hjelper deg gjerne med svar på alle dine spørsmål. Kontakt Culinary Arts Academy her.

Vis alle utdanninger fra Culinary Arts Academy

Kontaktinformasjon til Culinary Arts Academy

Culinary Arts Academy

Route Cantonale 51
1897 Le Bouveret

Tlf: 0046 (0) 8 533 324 18
swisseducation.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kulinarisk kunst - Master:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!