Vis studentum.no som: Mobil

London South Bank University i London

EduPlanet Medisin & PreMed
Sammendrag
Heltid
Study Abroad 1-2 semestre / Bachelor 3 år
Universitet og høgskole
Ja

London South Bank University i London

London South Bank University

Studere i utlandet på London South Bank University i London

Høyt rangert universitet | Sentral beliggenhet | Mange internasjonale studenter

Vil du studere i London? EduPlanet hjelper deg med søknaden din til London South Bank University helt gratis! Hvis du er interessert i å søke, er du velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg med alt du trenger angående søknad, bolig, forsikring og Lånekassen. Når du søker gjennom oss på EduPlanet, får du også vår London-guide!

London South Bank University

Til tross for at London South Bank University (LSBU) ble grunnlagt i 1892, og er et Londons eldste universiteter, er det stort, lyst og lokalene er nyrenoverte. Her studerer ca 25,000 studenter, hvorav ca 2000 er internasjonale studenter fra rundt 130 forskjellige land. Universitetet ligger i gangavstand fra Londons berømte South Bank-område, hvor severdigheter som London Eye, en rekke museer, restauranter og kafeer ligger. De to store stasjonene, London Bridge og Waterloo ligger også i gangavstand.

For norske studenter tilbyr skolen både et Study Abroad-program for ett til to semestre og Undergraduate eller Postgraduate-program. Study abroad-programmet tilbyr kurs innen tre forskjellige fakulteter: Faculty of Arts & Human Sciences, Faculty of Business, samt Faculty of Engineering – Science & the Built Environment.

verdensmetropolen London

London er en flerkulturell verdensmetropol med ca 9 millioner innbyggere. Byens befolkning har samlet seg fra en rekke ulike kulturer, religioner og land. Her snakkes det over 300 språk og den internasjonale atmosfæren som finnes i byen vil du raskt oppleve hvis du velger å ta studiene dine her. I London finnes det virkelig noe for alle.

Skolen ligger i nærheten av mange attraksjoner, og det er også t-bane i umiddelbar nærhet. På campus er det flere muligheter når det gjelder kafeer. Her finner du også et treningssenter, samtidig som du har tilgang til fysioterapibehandlinger. Students Union arrangerer en rekke aktiviteter rundt på campus hele året, så det handler bare om å holde øyne og ører åpne. Det tilbys også en del aktiviteter og turer som arrangeres kun for internasjonale studenter.

For kontakt eller mer informasjon om London South Bank University i London, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kurstyper

Accounting, Architecture, Biology, Business, Chemistry, Computer Science, Creative Media Production, Criminology, Culinary Arts & Cooking, Digital Arts, Digital Marketing, Digital Media, Drama & Acting, Education, Engineering, Film & TV Production, Finance, Finance & Banking, Forensic, Game Development, Health Science, Hotel & Hospitality Management, Human Resources (HR), International Business & Relations, IT, IT Management, Journalism, Law & Justice, Management, Marketing, MBA, Media, Mobile Apps, Photography, Physiotherapy, Politics, Product Design, Psychology, Public Relations (PR) & Communications, Real Estate, Social Science, Sociology, Software Development, Sport & Athletics, Tourism, Web Design.

Opptakskrav/Søknad

Opptak: Karakterer
Minimumskrav: 
Generell studiekompetanse
Språkkrav: 4 i Eng VG1 / IELTS 6.0 / TOEFL 80
Startperioder: Sept, jan

Utdanninger

 • Study Abroad 1-2 semestre
 • Bachelor 3 år

Innkvartering

Student Residence

Universitetet tilbyr internasjonale studenter å bo på et av de to Student Residences de har. For å øke sjansene for å få bolig gjennom universitetet, må du søke til LSBUs boligkontor før 1. august. Å bo i Student Residence er trygt og en fin måte å møte andre studenter på. På Student Residence får du ditt eget rom, standard eller en-suite, internett og vaskemuligheter. Det finnes tilgjengelig personale i bygget som kan hjelpe i nødstilfeller. Boligen er maks 10 minutter fra campus.

Egen bolig

Du kan finne din egen bolig i London, og hvis du vil ha hjelp og tips, er det mulig å snakke med skolens boligkontor. Et annet tips er å søke på sider som craigslist.org, hvor mange publiserer boligannonser. Hvis du velger å finne bolig selv, er det et godt tips å bo på et hostel eller hotell den første tiden mens du leter etter overnatting. Betal aldri på forhånd for en bolig som du ikke har sett. Her er en lenke til LSBUs hjemmeside med tips for deg som ønsker å finne bolig på egen hand.

Kostnader

Bachelorprogram: fra £13 780 per studieår
Study Abroad: £5 785 per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen London South Bank University i London.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Premed kurs og Medisinstudier utenlands

EduPlanet PreMed-kurs & Medisinstudier utenlands

Gi deg selv en bedre sjanse for studieopptak! Om drømmen din er å bli lege, tannlege eller veterinær, men du har vanskeligheter med å komme inn på studiet, er dette sjansen din. EduPlanets PreMed-kurs gjør deg rustet til å kunne bestå de opptaksprøvene som kreves ved mange utenlandske universiteter. Med hjelp av EduPlanet kan drømmen din om å studere ved et medisinuniversitet bli til virkelighet!

EduPlanet er et av Skandinavias største og mest erfarne utdanningsforetak for Medisinstudier utenlands og forkurs til medisinutdanninger (PreMed). Siden oppstarten i 1982 har de hjulpet tusenvis av studenter med å bli tatt opp til medisinutdanninger utenlands. Selskapet er svenskt og norskt, men har studenter fra mange andre land. Kontoret ligger i Oslo (Ski) og de har kontor i Uppsala (Sverige) og Stockholm. EduPlanet har en internasjonal PreMed-skole med et unikt og effektivt PreMed-kurs, online i sanntid med klasse tilkoblet, som forbereder deg til å bestå medisinutdanningenes tøffe opptaksprøver. De er også norsk representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa.

Veiledning, opptaksforberedelser og søknad

Hos EduPlanet får du hjelp med å finne riktig medisinuniversitet, klare opptaksprøven, samt med å skrive søknad til universitetet. Lengre nede på siden finner du lenker til deres PreMed-kurs og medisinuniversiteter.

Du har gode sjanser til å komme inn – to opptaksmetoder

Du er ikke nødt til å ha toppkarakterer eller være ekstremt begavet for å ha sjanse til å komme inn på medisin-, tannlege- eller veterinærstudier i utlandet. Opptak til utenlandske medisinuniversiteter skjer enten:

 1. gjennom karakterene dine eller
 2. gjennom de medisinuniversitetene som har opptaksprøve.

EduPlanet hjelper sine studenter med begge måtene å søke opptak på. De har en internasjonal PreMedical-skole med et forberedende kurs til nettopp medisinuniversitetenes opptaksprøver. De som tar PreMed-kurs her, og fullfører dette, vil før eller senere komme inn på de medisinuniversitetene som har opptaksprøver. 100% av de som har fullført EduPlanets PreMed-kurs har hittil kommet inn på universitet – det vil si alle!

premedkurs og medisin på eduplanet

PreMed-kurs – Live leksjoner i Virtual Classroom

Dette er et forberedende kurs for medisinuniversitetenes opptaksprøver. EduPlanets PreMed-kurs går over 14 uker, og inneholder alle viktige deler som trengs for å bestå opptaksprøver i blant annet kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Kursene undervises på engelsk over nett, "live" i et såkalt Virtual Classroom, der læreren, du og dine medstudenter er tilkoblet samtidig via datamaskiner. Du kan altså delta aktivt, tilkoblet fra et valgfritt sted, uansett hvor du bor. Gjennom leksjonene får du også kontinuerlig aktiv hjelp, oppfølging og støtte fra læreren via telefon, e-post og Facebook. I tillegg lages det opptak av alle leksjonene, slik at du får tilgang til disse på nett døgnet rundt i en periode på 6 måneder.

EduPlanet har også en ferdiginnspilt "budsjettvariant" av dette kurset, Recorded Online, der den aktive leksjonsdelen som går "live" ikke er inkludert. Les mer om kursene via lenkene nedenfor.

Lærerne på PreMed-kursene

EduPlanets sertifiserte lærere har lang erfaring fra forskning og undervisning innen emnene kursene tar opp: kjemi, biologi, anatomi, fysikk og matematikk. Minst like viktig som det er å kunne emnene, er det å også kunne undervise disse på en pedagogisk og inspirerende måte, samt å kunne støtte deltagerne utifra deres individuelle nivå. EduPlanets lærere er kjente for dette, samt for sitt store og vennlige engasjement. Undervisningen gis på engelsk, men lærerne snakker også svensk.

Medisinuniversiteter med opptaksprøver

Mot slutten av kursene legger du, sammen med EduPlanet, en plan for opptaksprøvene for noen av universitetene som har dette. Dette gjør du i forbindelse med kursets avslutning, slik at du har alle kunnskapene ferskt i minnet ved prøven. Følgende universiteter (du kan også lese mer om disse via lenkene nedenfor) har opptaksprøver, og er de som det anbefales å søke på i første omgang (PreMed-kursene er imidlertid tilpasset alle medisinuniversiteter med opptaksprøver):

 • Medical University of Silesia i Katowice (Polen); lege/tannlege
 • UPJS i Kosice (Slovakia); lege/tannlege
 • LSMU i Kaunas (Litauen); lege/tannlege/veterinær 
 • Charles University i Praha (Tsjekkia); lege
 • Debrecen i Debrecen (Ungarn); lege
 • Masaryk University i Brno (Tsjekkia); lege/tannlege
 • VFU i Brno (Tsjekkia); veterinær
 • Medical University of Silesia (Polen); lege/tannlege
 • UVM i Budapest (Ungarn); veterinær 

Stort engasjement og omfattende hjelp

eduplanetEduPlanet er kjent for sitt store engasjement for studentene. De hjelper deg med valg av universitet, karaktergjennomgang, vurdering av søknad, informasjon om Lånekassen, budsjett for studiene og, ikke minst, med å lykkes med studiene. Som student blir du invitert til deres Facebook-grupper og deres "webinars" om medisinstudier, slik at du får samhandle med andre studenter.

Et økonomisk valg og en effektiv undervisning

EduPlanets PreMed-kurs koster betydelig mindre enn andre lignende PreMed/Premedical-kurs. Det finnes andre PreMed-kurs på nett som tilbyr studiemateriale og diagnostiske tester, men disse er rene innspilte kursvarianter, uten interaktiv og direktesendt undervisning med deg som student, og de mangler en aktivt deltagende klasse. Denne forskjellen er ofte avgjørende for at man som deltager skal lykkes på opptaksprøven.

Opptak til medisinuniversiteter gjennom karakterer

EduPlanet er representant for mange av de beste medisinuniversitetene i Europa, hvilket innebærer at de kan hjelpe deg med å søke på universiteter og veilede deg til vellykkede studier. De har et erfarent team som helt kostnadsfritt hjelper deg med å velge de medisinuniversitetene som best passer for deg, samt med å søke opptak til disse. Nederst på denne siden, under utdanninger, kan du lese mer om de ulike medisinuniversitetene som har karakteropptak og som EduPlanet anbefaler:

 • RSU i Riga (Latvia); lege/tannlege
 • Pomoranian i Szczecin (Polen); lege/tannlege
 • Univ. of Nicosia (Kypros); lege

Kontakt EduPlanet dersom du vil vite mer om disse universitetene.

Bare hos EduPlanet

forberedende medisinkurs - eduplanetAlt dette får du bare hos EduPlanet som medisinstudent:

 • Karaktergjennomgang
 • Opptaksvurdering
 • Personlig studierådgivning
 • Gratis søknadshjelp
 • Invitasjon til medisin-webinars
 • Medlemskap i Facebook-grupper og medisingrupper
 • Direkte kontakt med medisinstudenter
 • Budsjettgjennomgang og informasjon om Lånekassen
 • Mulighet til hjelp med finansiering
 • Booking av "Åpen dag"-besøk til medisinuniversitetene 
 • Informasjon på norsk, engelsk eller svensk

EduPlanet hilser deg velkommen, og gir deg ærlige svar på hvordan akkurat du skal lykkes! 

Vis alle utdanninger fra EduPlanet Medisin & PreMed

Kontaktinformasjon til EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet Medisin & PreMed

EduPlanet
Åsveien 200
1424 Ski


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra London South Bank University i London:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!