Vis studentum.no som: Mobil

Musikkteknologi - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Musikkteknologi - bachelorstudium

Bachelorprogrammet i musikkteknologi gir grunnlag for kreativ og selvstendig bruk av teknologi i musikk. Dette baseres på praktiske øvelser og teoretisk opplæring i musikkteknologi som instrument, musikalsk verktøy og analyseredskap. Musikkteknologi dominerer moderne produksjon og distribusjon av musikk. Dersom du hører på en cd-plate, går på konsert eller ser på tv, er lyden du hører på en eller annen måte bearbeidet og formidlet ved bruk av musikkteknologiske hjelpemidler og instrumenter.

Bachelorprogrammet omfatter utvikling av teknologi og metoder knyttet til det å skape musikk, og til metodikk, utøvelse, opplevelse, analyse og syntese av musikk. Programmet vil stimulere til kreativitet og legge til rette for en reflektert og kritisk holdning til bruk av musikkteknologi samt gi innsikt i musikkteknologiens historie og egenart.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!