Bachelor

Musikkteknologi - bachelorstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Musikkteknologi - bachelorstudium

Hva er et musikkinstrument? Er det gitaren du holder i hånden eller stemmebåndene som vibrerer i halsen? Kanskje er det også mikrofonen og effektpedalene, mikseren, forsterkeren og høyttalerne? Er det ikke til og med datamaskinen der lyden kan formes og forvrenges av ulike dataprogrammer? Hos oss ved musikkteknologi er vi opptatt av hele prosessen fra lyden skapes til den når øret til lytteren. Bachelorstudiet gir deg innsikt i hvert ledd i kjeden og viser hvordan du kan arbeide kreativt med teknologi i musikkens tjeneste.

Ønsker du å jobbe skapende og kreativt med musikk og lyd? En 3-årig bachelor i musikkteknologi gir deg kunnskapen, ferdighetene og en stor verktøykasse som du kan bruke, samt tilgang til topp studioer og fasiliteter.

Velger du å studere musikkteknologi, vil du kunne velge yrker med ulike oppgaver knyttet til utøvelse/produksjon/formidling av musikk, studioteknologi, multimedia, kunstteknologi, forskning og undervisning.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights