Vis studentum.no som: Mobil

Filosofi - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Filosofi - årsstudium

I filosofien stiller vi spørsmål om mennesket, virkeligheten og om hva som er godt og ondt, rett og galt. Målet er at studentene skal lære å forholde seg kritisk til ulike svar, samtidig som de gjennom refleksjon og diskusjon skal forsøke å finne egne svar på slike grunnleggende spørsmål. Gjennom studiet av filosofiske problemstillinger fra antikken fram til og med vår egen tid, er målet at studentene skal opparbeide seg forståelse for filosofiens egenart innenfor både teoretisk filosofi (som angår kunnskapens og virkelighetens natur), praktisk filosofi (etikk, politisk filosofi) og estetikk (læren om det skjønne).

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!