Vis studentum.no som: Mobil

Master in Information Security

NTNU
Sammendrag
Master
Gjøvik
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master in Information Security

Vår teknologiske hverdag er sårbar og krever økt kompetanse innen informasjonssikkerhet. I dette studiet lærer du hvordan du kan håndtere og forebygge dataangrep for å styrke samfunnssikkerheten og hvordan bygge trygge og solide informasjonssystemer. Studiet omhandler også sosiale, juridiske og ledelsesmessige aspekter. Master i Information Security gjør deg i stand til å planlegge, gjennomføre og lede arbeid innen informasjonssikkerhetsfaget på en profesjonell måte. Informasjonssikkerhet er et tverrfaglig område, som krever en solid basis i informatikk og matematikk.

I dette studiet blir du kvalifisert til å jobbe med blant annet kritisk infrastruktur, kriminalteknisk etterforskning og hendelsesrespons (Incident response), sikkerhetsledelse og for stillinger i rettshåndhevelse, nasjonal sikkerhet og beredskap. Kandidater med kunnskap innenfor informasjonssikkerhet er svært etterspurt i arbeidsmarkedet.

Studiet kan tas på heltid over to eller fire år ved å kombinere jobb og studier.

All undervisning på dette masterstudiet foregår på engelsk.

Velg en av tre studieretninger; informasjonssikkerhetsteknologi, digital etterforskning og informasjonssikkerhetsledelse.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!