Master

Master in Information Security

NTNU, i Gjøvik
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master in Information Security

Vår teknologiske hverdag er sårbar og krever økt kompetanse innen informasjonssikkerhet. I dette studiet lærer du hvordan du kan håndtere og forebygge dataangrep for å styrke samfunnssikkerheten og hvordan bygge trygge og solide informasjonssystemer. Studiet omhandler også sosiale, juridiske og ledelsesmessige aspekter. Master i Information Security gjør deg i stand til å planlegge, gjennomføre og lede arbeid innen informasjonssikkerhetsfaget på en profesjonell måte. Informasjonssikkerhet er et tverrfaglig område, som krever en solid basis i informatikk og matematikk.

I dette studiet blir du kvalifisert til å jobbe med blant annet kritisk infrastruktur, kriminalteknisk etterforskning og hendelsesrespons (Incident response), sikkerhetsledelse og for stillinger i rettshåndhevelse, nasjonal sikkerhet og beredskap. Kandidater med kunnskap innenfor informasjonssikkerhet er svært etterspurt i arbeidsmarkedet.

Studiet kan tas på heltid over to eller fire år ved å kombinere jobb og studier.

All undervisning på dette masterstudiet foregår på engelsk.

Velg en av tre studieretninger; informasjonssikkerhetsteknologi, digital etterforskning og informasjonssikkerhetsledelse.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights