Master

M.Sc. Cyber Security

IU International University of Applied Sciences, i Berlin (+2 studiesteder)
Varighet
12-48 måneder (heltid/deltid), 120 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom, Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart (+3 startdatoer)
Varighet
12-48 måneder (heltid/deltid), 120 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom, Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart (+3 startdatoer)
Få mer informasjon om utdanningen 👍

M.Sc. Cyber Security

Masterutdanning i Cyber Security

I takt med den raske veksten i digitaliseringen øker antallet cyberangrep mot programvarer og systemer. For å sikre konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet til data, har i utgangspunktet hvert selskap, organisasjon og myndighet kompetente cybersikkerhetseksperter. På grunn av økningen i antall cyberangrep, er etterspørselen etter sikkerhetseksperter som identifiserer og motvirker cyberangrep større enn noen gang.

Med masterprogrammet i Cyber ​​​​Security vil du få alle ferdighetene som kreves for å beskytte data og sikre topp sikkerhetstiltak for systemer som brukes av selskaper over hele verden. Ved å bruke statistiske og digitale rettsmedisinske metoder vil du bli en spesialist i å beskytte datasystemer fra å bli påvirket av cyberangrep, risiko eller skadelig programvare.

Skill deg ut i mengden - Lær tysk gratis mens du studerer ved IU

I den globaliserte verden vi lever i, lønner det seg å være en ekte global borger. Det er derfor IU International University of Applied Sciences tilbyr alle studenter tysktimer gratis. Enten du studerer online eller på campus, har du tilgang til netttimer. Ved å benytte deg av den muligheten kan du øke dine ferdigheter, arbeidsevne og lønnspotensiale og gi deg selv muligheten til å jobbe for tyske selskaper, eller til og med flytte til Europas største økonomi.

For kontakt eller mer informasjon om M.Sc. Cyber Security, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

Velg mellom 3 startdatoer

januar, april, juli, oktober

  • Klasserom
  • Bad Honnef

januar, april, juli, oktober

  • Klasserom
  • Berlin

Fleksibel oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier

Videre studier/jobbmuligheter

Etter masterstudiet i Cybersecurity vil du bli profilert som en ettertraktet kandidat som kan reagere effektivt på cyberhendelser, samt for rettsmedisinske metoder for identifisering og forsvar.

Du vil ha den nødvendige kompetansen som kreves for å ta ansvar for sentrale sikkerhetsarkitekturer, samt trygt gi råd til bedrifter og team om hvordan de kan optimalisere cybersikkerheten på best mulig måte. Som ekspert på feltet vil du ha gode muligheter til å jobbe som leder på feltet. Du har også mulighet til å være ansvarlig for digitale transformasjoner av team og bedrifter basert på «security by design», og samarbeide med eksterne instanser for å avdekke og avskrekke kriminelle aktiviteter.

Opptakskrav/Søknad

Slik begynner du utdanningen din med Online Degree Saver-programmet

Når du har registrert deg og startet studiene, vil du få tilgang til noen av kursene dine, basert på tidsmodellen du velger. Du blir først registrert som student etter at 50 % av totalt antall studiepoeng er gjennomført. Du vil da ha tilgang til resten av kursene dine, og vil kunne fortsette utdanningen din.

Opptaksdokumentene må leveres på engelsk eller tysk, hvis de ikke er utstedt på noen av disse to språkene, kreves en oversettelse. Hvis du trenger dokumentene dine oversatt, kan vi hjelpe deg med å henvise deg til våre pålitelige oversettelsespartnere.

Kostnader

Lys opp fremtiden din med opptil 35 % rabatt på skolepengene!

Nå kan du spare opptil 35 % på et studieprogram som åpner for nye muligheter over hele verden.Rabatt for nettstudiemodellen opptil 35 %.

Du kan starte når som helst og ha 100 % fleksibilitet til å studere og ta eksamenene dine!
Rabatt for kurs på campus opp til 25 %.

Søk nå!

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about this program, M.Sc. Cyber Security? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyr kvalitets bachelor-, master- og MBA-studier med en helt ny tilnærming. Vi har etablert flere campus for studenter som ønsker å fullføre studiene på stedet, men tilbyr også våre programmer online for fjernundervisning. Det siste...

Les mer og vis alle utdanninger ved IU International University of Applied Sciences

Highlights