Ingen anmeldelser

IU International University of Applied Sciences - Norway

i Nettstudier (+ 2 locations)
Få mer informasjon om skolen 👍

IU International University of Applied Sciences - Norway

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyr kvalitets bachelor-, master- og MBA-studier med en helt ny tilnærming. Vi har etablert flere campus for studenter som ønsker å fullføre studiene på stedet, men tilbyr også våre programmer online for fjernundervisning. Det siste i vår utvikling: Kvalifiserte studenter kan kombinere både nett- og campusstudier og bytte mellom studieformene. På denne måten er studentene i stand til å utvikle seg på et personlig og faglig nivå og bidra til å fremme karrieren gjennom fremtidsrettede, fleksible studier. Det siste året har vi vokst fra 35 000 til mer enn 100 000 studenter ved IU University of Applied Sciences!

Vår visjon

Det som driver oss er det som driver deg: Vi strukturerer programmene og kursene våre for å være så fleksible og innovative som mulig – uten å ofre kvaliteten. Vi leverer spesialkompetanse og innovativt læremateriell og fokuserer på utmerkede studenttjenester og profesjonell rådgivning. Våre programmer er preget av effektiv overføring av fagspesifikk kunnskap og myke ferdigheter for å forberede nyutdannede for det internasjonale næringslivet.

IU: Tilpasset det internasjonale jobbmarkedet

Å studere ved IU legger til rette for en internasjonal karriere, og vi ønsker studenter fra hele verden velkommen. Vi forbereder deg på din internasjonale karriere med internasjonalt relevant utdanningsinnhold og legger stor vekt på å gi deg et internasjonalt perspektiv for både generelle ledelsesmoduler og fagspesifikt innhold. Vi formidler vår internasjonale tankegang i alt vi gjør for å forberede neste generasjon for globale karrierer.

94 prosent av våre nyutdannede får jobb innen de første tre månedene etter endt utdanning, og etter to år har i gjennomsnitt 80 prosent lederansvar. Disse utmerkede resultatene er basert på det faktum at vi, i tillegg til å undervise i faglige ferdigheter, fokuserer på å trene sosial og interkulturell kompetanse. IU er stolt av sine nyutdannede og de imponerende karrierene de har bygget.

Dobbel grad, dobbel fordel

IU University of Applied Sciences (IU) samarbeider med London South Bank University for å gi deg sjansen til å få graden din godkjent av to institusjoner. I så fall vil du eksaminere fra IU med både en tysk grad og en britisk grad, noe som gir deg et stort karriereløft! Denne muligheten kommer uten ekstra studiekurs eller reiser. For å lære mer, besøk nettstedet.

Akkrediteringer, rangeringer og medlemskap

Ved IU International University of Applied Sciences er et av kjernemålene våre å gi utdanning, undervisning og ressurser av høy kvalitet, og å gi studentene våre den støtten de trenger på hele reisen med oss. Vårt utvalg av akkrediteringer, priser og medlemskap er et bevis på at vi leverer. Våre kurs og undervisning har fått systemakkreditering av både det tyske akkrediteringsrådet og det tyske vitenskapsrådet. Vi har også fått en 5-stjerners QS-vurdering og ble oppført i Tysklands CHE-rangering, og ble assosiert med høy kvalitet og studenttilfredshet. I tillegg betyr vårt medlemskap i kunnskapsorganisasjoner at vi vil fortsette å strebe etter høyeste kvalitet for våre studenter i fremtiden.

Skill deg ut i mengden - Lær tysk gratis mens du studerer ved IU

I den globaliserte verden vi lever i, lønner det seg å være en ekte global borger. Det er derfor IU International University of Applied Sciences tilbyr alle studenter tysktimer gratis. Enten du studerer online eller på campus, har du tilgang til netttimer med Speexx. Ved å benytte deg av den muligheten kan du øke dine ferdigheter, arbeidsevne og lønnspotensiale og gi deg selv muligheten til å jobbe for tyske selskaper, eller til og med flytte til Europas største økonomi.


For kontakt eller mer informasjon om IU International University of Applied Sciences - Norway, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Bachelor Sted
B.A. Aviation Management Flere studiesteder (2)
B.A. Business Administration Flere studiesteder (3)
B.A. Digital Business Nettstudier
B.A. Entrepreneurship Nettstudier
B.A. Hospitality Management Berlin
B.A. International Healthcare Management Nettstudier
B.A. International Management Flere studiesteder (3)
B.Eng. Industrial Engineering and Management Flere studiesteder (3)
B.Eng. Robotics Nettstudier
B.Sc Applied Artificial Intelligence Flere studiesteder (2)
B.Sc. Business and IT Flere studiesteder (3)
B.Sc. Computer Science Flere studiesteder (3)
B.Sc. Cyber Security Flere studiesteder (2)
B.Sc. Data Science Nettstudier
B.Sc. Software Development Nettstudier
Master
M.A. Digital Innovation and Intrapreneurship Nettstudier
M.A. Information Technology Management Flere studiesteder (2)
M.A. Innovation and Entrepreneurship Nettstudier
M.A. International Healthcare Management Nettstudier
M.A. International Management (MIM) Flere studiesteder (2)
M.A. Management + Majors Flere studiesteder (2)
M.A. Marketing Management Nettstudier
M.A. Project Management Nettstudier
M.Eng. Engineering Management Flere studiesteder (2)
M.Sc. Artificial Intelligence Flere studiesteder (3)
M.Sc. Business Intelligence Nettstudier
M.Sc. Computer Science Flere studiesteder (2)
M.Sc. Cyber Security Nettstudier
M.Sc. Data Management Nettstudier
M.Sc. Data Science Flere studiesteder (2)
M.Sc. Finance, Accounting and Taxation Nettstudier
Master of Business Administration Flere studiesteder (2)
MBA Big Data Management Flere studiesteder (2)
MBA Engineering Management Flere studiesteder (2)

Kontakt skolen

IU International University of Applied Sciences - Norway

Bad Honnef


Jeg vil vite mer!

Errors

Vil du vite mer om en utdanning? Velg et studieprogram fra listen nedenfor, fyll ut skjemaet og still de spørsmålene du eventuelt måtte ha i fritekstfeltet. Informasjonen blir sendt direkte til utdanningsinstitusjonen og en representant fra denne vil svare på henvendelsen din.

Highlights