Master

M.A. Project Management

Varighet
12-48 måneder (heltid/deltid), 60 eller 120 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart Se detaljer
Varighet
12-48 måneder (heltid/deltid), 60 eller 120 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

M.A. Project Management

Masterutdanning i Project Management

Planlegge, administrere og overvåke prosjekter og deres gjennomføring; sett sammen prosjektteamet ditt, overvåk teamets suksess; være involvert, forutse utfordringer og tilby raske løsninger; bruk din brede kunnskap om bedriftsledelse, teknologi og psykologi for å få det beste ut av teamet og sikre at alle jobber effektivt sammen.

Hvis dette høres ut som noe som passer deg, så er masterstudiet i prosjektledelse ditt første skritt mot en karriere som involverer alle de nevnte arbeidsområdene.

To ulike program

Programmet på 120 studiepoeng, for studenter med lavere grad i økonomi eller ingeniørfag. Dette programmet på fire semester (eller lengre) vil utvikle dine grunnleggende ferdigheter og forberede deg på lederansvar knyttet til prosjektarbeid. Du vil lære hvordan du implementerer et bredt spekter av prosjektledelsesmetoder og beste praksis, sammen med å finpusse de ulike myke ferdighetene som vil hjelpe deg med å administrere ulike team på ambisiøse prosjekter.

Programmet på 60 studiepoeng er tilgjengelig for studenter med 240 studiepoengs grad og yrkeserfaring i prosjektlederroller, samt en form for lavere grad.

Skill deg ut i mengden - Lær tysk gratis mens du studerer ved IU

I den globaliserte verden vi lever i, lønner det seg å være en ekte global borger. Det er derfor IU International University of Applied Sciences tilbyr alle studenter tysktimer gratis. Enten du studerer online eller på campus, har du tilgang til netttimer. Ved å benytte deg av den muligheten kan du øke dine ferdigheter, arbeidsevne og lønnspotensiale og gi deg selv muligheten til å jobbe for tyske selskaper, eller til og med flytte til Europas største økonomi.

For kontakt eller mer informasjon om M.A. Project Management, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Fleksibel oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier

Videre studier/jobbmuligheter

En karriere innen prosjektledelse byr på mange nye utfordringer: koordinering av teammedlemmer som jobber eksternt, få innsikt fra avanserte databeregninger, implementering av smidige arbeidssystemer. Det er nettopp av denne grunn at en godt trent prosjektleder, som kombinerer forretningskunnskap med teknisk dyktighet, er en avgjørende faktor for suksessen til store, komplekse prosjekter.

Ved å utvikle denne faglige profilen vil du kunne jobbe i for eksempel en av følgende roller etter endt utdanning:

  • Project Manager/Programme Manager
  • SCRUM Master
  • IT Project Manager

Opptakskrav/Søknad

Slik begynner du utdanningen din med Online Degree Saver-programmet

Når du har registrert deg og startet studiene, vil du få tilgang til noen av kursene dine, basert på tidsmodellen du velger. Du blir først registrert som student etter at 50 % av totalt antall studiepoeng er gjennomført. Du vil da ha tilgang til resten av kursene dine, og vil kunne fortsette utdanningen din.

Opptaksdokumentene må leveres på engelsk eller tysk, hvis de ikke er utstedt på noen av disse to språkene, kreves en oversettelse. Hvis du trenger dokumentene dine oversatt, kan vi hjelpe deg med å henvise deg til våre pålitelige oversettelsespartnere.

Kostnader

Lys opp fremtiden din med opptil 35 % rabatt på studieavgiftene dine!

Nå kan du spare opptil 35 % på et studieprogram som åpner for nye muligheter over hele verden. Rabatt for nettstudiemodellen opptil 35 %.

Du kan starte når som helst og ha 100 % fleksibilitet til å studere og ta eksamenene dine!

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about this program, M.A. Project Management? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyr kvalitets bachelor-, master- og MBA-studier med en helt ny tilnærming. Vi har etablert flere campus for studenter som ønsker å fullføre studiene på stedet, men tilbyr også våre programmer online for fjernundervisning. Det siste...

Les mer og vis alle utdanninger ved IU International University of Applied Sciences

Highlights