Master

M.A. International Management (MIM)

IU International University of Applied Sciences, i Berlin (+1 studiesteder)
Varighet
12-48 måneder (heltid/deltid), 60 eller 120 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom, Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart (+2 startdatoer)
Varighet
12-48 måneder (heltid/deltid), 60 eller 120 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom, Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart (+2 startdatoer)
Få mer informasjon om utdanningen 👍

M.A. International Management (MIM)

Masterutdanning i International Management (MIM)

Masterprogrammet i internasjonal ledelse (MIM) har som mål å utstyre unge fagfolk, som er i de tidlige stadiene av sin lederkarrierereise, med et unikt sett med ferdigheter og kunnskap som vil hjelpe dem å ta karrieren fremover.

I motsetning til med en MBA-grad, trenger du ikke ha arbeidserfaring i en lederstilling for å fullføre kurset, så det er perfekt for deg hvis du leter etter de riktige verktøyene som vil åpne dører og muligheter for deg å klatre i karrieren stige.

International Management masterprogrammet tilbyr en kombinasjon av praktisk læring, bransjeerfaring og vekt på internasjonalt relevante ferdigheter og fag - alt for å sikre at du er fullt forberedt til å ta på deg utfordrende lederroller over hele verden.

Skill deg ut i mengden - Lær tysk gratis mens du studerer ved IU

I den globaliserte verden vi lever i, lønner det seg å være en ekte global borger. Det er derfor IU International University of Applied Sciences tilbyr alle studenter tysktimer gratis. Enten du studerer online eller på campus, har du tilgang til netttimer. Ved å benytte deg av den muligheten kan du øke dine ferdigheter, arbeidsevne og lønnspotensiale og gi deg selv muligheten til å jobbe for tyske selskaper, eller til og med flytte til Europas største økonomi.

For kontakt eller mer informasjon om M.A. International Management (MIM), vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

Velg mellom 2 startdatoer

januar, april, juli, oktober

  • Klasserom
  • Berlin

Fleksibel oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier

Videre studier/jobbmuligheter

Ta en utdanning som gjør deg kvalifisert til mellomleder- eller lederstillinger. De internasjonale aspektene ved utdanningen og kompetansen vil forberede deg til å møte utfordringer i næringslivet. Uavhengig av hovedfaget ditt, vil du ha muligheten til å ta lederroller internasjonalt.

Med en mastergrad i internasjonal ledelse øker mulighetene for å avansere til en lederrolle, uansett om du er på din nåværende arbeidsplass eller andre steder. Vårt fokus på internasjonalitet og praktiske arbeidsferdigheter vil gi deg et sterkt grunnlag for å ta på deg et bredt spekter av ledelsesmuligheter.

Du kan blant annet jobbe som:

  • Project Manager
  • Changer Manager
  • Brand Manager

Opptakskrav/Søknad

Slik begynner du utdanningen din med Online Degree Saver-programmet

Når du har registrert deg og startet studiene, vil du få tilgang til noen av kursene dine, basert på tidsmodellen du velger. Du blir først registrert som student etter at 50 % av totalt antall studiepoeng er gjennomført. Du vil da ha tilgang til resten av kursene dine, og vil kunne fortsette utdanningen din.

Opptaksdokumentene må leveres på engelsk eller tysk, hvis de ikke er utstedt på noen av disse to språkene, kreves en oversettelse. Hvis du trenger dokumentene dine oversatt, kan vi hjelpe deg med å henvise deg til våre pålitelige oversettelsespartnere.

Kostnader

Lys opp fremtiden din med opptil 35 % rabatt på skolepengene!

Nå kan du spare opptil 35 % på et studieprogram som åpner for nye muligheter over hele verden.Rabatt for nettstudiemodellen opptil 35 %.

Du kan starte når som helst og ha 100 % fleksibilitet til å studere og ta eksamenene dine!
Rabatt for kurs på campus opp til 25 %.

Søk nå!

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about this program, M.A. International Management (MIM)? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyr kvalitets bachelor-, master- og MBA-studier med en helt ny tilnærming. Vi har etablert flere campus for studenter som ønsker å fullføre studiene på stedet, men tilbyr også våre programmer online for fjernundervisning. Det siste...

Les mer og vis alle utdanninger ved IU International University of Applied Sciences

Highlights