Master

M.Eng. Engineering Management

IU International University of Applied Sciences, i Berlin (+1 studiesteder)
Varighet
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom, Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart (+2 startdatoer)
Varighet
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom, Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart (+2 startdatoer)
Få mer informasjon om utdanningen 👍

M.Eng. Engineering Management

Masterutdanning i Engineering Management

Dyktige ingeniører er stadig etterspurt over hele verden, og ingeniører som kan lede team og prosjekter enda mer. Tren deg selv til å være en unik kandidat for globale selskaper ved å utvikle dine lederegenskaper i internasjonale ingeniørprosjekter.

Med det unike fokuset på internasjonalitet som tilbys til IU-studenter, har du muligheten til å ta karrieren til neste nivå. Kombiner teknisk kunnskap med ledelsesteori og psykologi, og utforsk et bredt spekter av emner, som ytelsesmåling, produktutvikling og strategisk ledelse – alt dette får du i Engineering Management-kurset.

Bygg dine ferdigheter og evner i et praktisk læringsmiljø, hvor du får alle verktøyene du trenger for å lykkes. Ikke vent - invester i fremtiden din nå.

Skill deg ut i mengden - Lær tysk gratis mens du studerer ved IU

I den globaliserte verden vi lever i, lønner det seg å være en ekte global borger. Det er derfor IU International University of Applied Sciences tilbyr alle studenter tysktimer gratis. Enten du studerer online eller på campus, har du tilgang til netttimer. Ved å benytte deg av den muligheten kan du øke dine ferdigheter, arbeidsevne og lønnspotensiale og gi deg selv muligheten til å jobbe for tyske selskaper, eller til og med flytte til Europas største økonomi.

For kontakt eller mer informasjon om M.Eng. Engineering Management, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

Velg mellom 2 startdatoer

oktober og april

  • Klasserom
  • Berlin

Fleksibel oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier

Videre studier/jobbmuligheter

Etter å ha oppnådd mastergraden din i ingeniørledelse, vil du kunne bruke ferdighetene dine i en rekke stillinger. Overvåke komplekse prosjekter som leder, lede team og tilby støtte og vurderinger, arbeide med produktutvikling eller kontrollere og revidere industrielle finansoperasjoner.

Du vil utvikle evnen til å være nøkkelfiguren i å optimalisere, analysere og overvåke produksjons- og ingeniørprosesser for internasjonale selskaper, og utvikle resultatdrevne resultatgjennomganger.

Din dype forståelse av IoT og Industry 4.0 prinsipper og teknologier vil gjøre deg til den ultimate kandidaten for selskaper som ønsker å utvide i disse retningene, enten som ekstern konsulent eller intern prosjektleder. Dine lederegenskaper vil hjelpe deg med å etablere moderne og effektive arbeidsprotokoller i enhver produksjonsavdeling.

Finn den rette stillingen for deg i skjæringspunktet mellom ledelse og teknologi - tjen en mastergrad i Engineering Management og ta kontroll over din profesjonelle fremtid.

Med en mastergrad i Engineering Management kan du jobbe som

  • Project Engineer
  • Engineering Project Manager
  • Product Development Manager

Opptakskrav/Søknad

Slik begynner du utdanningen din med Online Degree Saver-programmet

Når du har registrert deg og startet studiene, vil du få tilgang til noen av kursene dine, basert på tidsmodellen du velger. Du blir først registrert som student etter at 50 % av totalt antall studiepoeng er gjennomført. Du vil da ha tilgang til resten av kursene dine, og vil kunne fortsette utdanningen din.

Opptaksdokumentene må leveres på engelsk eller tysk, hvis de ikke er utstedt på noen av disse to språkene, kreves en oversettelse. Hvis du trenger dokumentene dine oversatt, kan vi hjelpe deg med å henvise deg til våre pålitelige oversettelsespartnere.

Kostnader

Lys opp fremtiden din med opptil 35 % rabatt på skolepengene!

Nå kan du spare opptil 35 % på et studieprogram som åpner for nye muligheter over hele verden.Rabatt for nettstudiemodellen opptil 35 %.

Du kan starte når som helst og ha 100 % fleksibilitet til å studere og ta eksamenene dine!
Rabatt for kurs på campus opp til 25 %.

Søk nå!

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about this program, M.Eng. Engineering Management? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyr kvalitets bachelor-, master- og MBA-studier med en helt ny tilnærming. Vi har etablert flere campus for studenter som ønsker å fullføre studiene på stedet, men tilbyr også våre programmer online for fjernundervisning. Det siste...

Les mer og vis alle utdanninger ved IU International University of Applied Sciences

Highlights