Master

Master of Business Administration (one year)

IU International University of Applied Sciences, i Berlin (+1 studiesteder)
Varighet
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 studiepoeng
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom, Nettstudier
Neste startdato
april og oktober (+2 startdatoer)
Varighet
12-24 måneder (heltid/deltid), 60 studiepoeng
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom, Nettstudier
Neste startdato
april og oktober (+2 startdatoer)
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Master of Business Administration (one year)

MBA One year

Det er mange grunner til å studere en Master of Business Administration – uavhengig av din akademiske bakgrunn eller stadiet av karrieren du er i. En MBA gir deg alle lederegenskaper og ferdigheter du trenger for alle utdanninger innen business, som f.eks. økonomi, finans og ledelse. Vår høyt rangerte "One-Year MBA" forbereder deg på det globale arbeidsmarkedet med en praktisk tilnærming og internasjonal orientering.

Opplæringen gir deg de rette ferdighetene til å analysere konkurrenter og markeder, utvikle nye produkter og forretningsideer, gi råd til kunder, lede ulike avdelinger og team eller strategisk posisjonere en merkevare. Det er et utmerket valg for alle som ønsker å gå inn i en lederrolle, eller for gründere som ønsker å starte sin egen virksomhet. Du vil utvikle et sterkt grunnlag innen forretningsadministrasjon og ledelse og begynne å bygge et nettverk av forretningskontakter som kan drive suksessen din senere i din profesjonelle karriere. Du kan også velge å utvide din MBA, spesialisere deg på ett av fem områder og fokusere på din ideelle karriere.

Har du allerede fullført en utdanning, studert ved et universitet eller fått arbeidserfaring? Ved IU International University of Applied Sciences har du mulighet til å få kreditert dine tidligere erfaringer, helt gratis. Ved å gjøre det kan du spare mye tid og redusere skolepengene.

Skill deg ut i mengden - Lær tysk gratis mens du studerer ved IU

I den globaliserte verden vi lever i, lønner det seg å være en ekte global borger. Det er derfor IU International University of Applied Sciences tilbyr alle studenter tysktimer gratis. Enten du studerer online eller på campus, har du tilgang til netttimer. Ved å benytte deg av den muligheten kan du øke dine ferdigheter, arbeidsevne og lønnspotensiale og gi deg selv muligheten til å jobbe for tyske selskaper, eller til og med flytte til Europas største økonomi.

For kontakt eller mer informasjon om Master of Business Administration (one year), vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

Velg mellom 2 startdatoer

april og oktober

  • Klasserom
  • Berlin

Fleksibel oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier

Videre studier/jobbmuligheter

En MBA-utdanning er ettertraktet over hele verden og forbereder deg med metodene, verktøyene og ferdighetene som trengs for å gjøre inntrykk i næringslivet. Enten du har tenkt å starte din egen virksomhet eller jobbe i lederroller i toppbedrifter, vil "One-Year MBA" med IU International University of Applied Sciences hjelpe deg med å nå dine mål.

Du vil kunne jobbe som f.eks:

  • Business Development Manager
  • Consultant
  • Senior Brand Manager

Opptakskrav/Søknad

Slik begynner du utdanningen din med Online Degree Saver-programmet

Når du har registrert deg og startet studiene, vil du få tilgang til noen av kursene dine, basert på tidsmodellen du velger. Du blir først registrert som student etter at 50 % av totalt antall studiepoeng er gjennomført. Du vil da ha tilgang til resten av kursene dine, og vil kunne fortsette utdanningen din.

Opptaksdokumentene må leveres på engelsk eller tysk, hvis de ikke er utstedt på noen av disse to språkene, kreves en oversettelse. Hvis du trenger dokumentene dine oversatt, kan vi hjelpe deg med å henvise deg til våre pålitelige oversettelsespartnere.

Kostnader

Lys opp fremtiden din med opptil 30 % rabatt på skolepengene!

Nå kan du spare opptil 30 % på et studieprogram som åpner for nye muligheter over hele verden.Rabatt for nettstudiemodellen opptil 30 %.

Du kan starte når som helst og ha 100 % fleksibilitet til å studere og ta eksamenene dine!
Rabatt for kurs på campus opp til 25 %.

Søk nå!

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about this program, Master of Business Administration (one year)? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyr kvalitets bachelor-, master- og MBA-studier med en helt ny tilnærming. Vi har etablert flere campus for studenter som ønsker å fullføre studiene på stedet, men tilbyr også våre programmer online for fjernundervisning. Det siste...

Les mer og vis alle utdanninger ved IU International University of Applied Sciences

Highlights