Bachelor in Business Administration

Studier i Utlandet
Sammendrag
Universitet og høgskole
Madrid
4 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Søknadsfrist: Søknad mellom januar og september hvert år
Klasserom
Business Administration

Bachelor in Business Administration

Bachelor in Business Administration 

På Universidad Europea tilbyr de en fireårig bachelorgrad innen business administration. Skolen er stolt av å tilby en annen tilnærming til Business Administration, ved å putte deg som student i sentrum for læringen. 

Du lærer først det grunnleggende du trenger å vite om forretningsvirksomhet, hvordan føre møter møter og konferanser. Du vil besøke ulike forretninger og workshops. Deretter vil du jobbe med virtuell simulasjon og etterhvert når du har den kunnskapen som trengs, jobbe med virkelige prosjekter for virkelige bedrifter, guidet av en professor. Læringsmetodene utvikler seg dermed i takt med dine kunnskaper. 

Universitetet tilbyr et innovativt pensum, og den nyeste teknologien på området. 

Hva gjør vi? 

Vi i Studier i Utlandet hjelper deg fra søknadsprosessen starter til du er inne på universitetet, helt gratis. 

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor in Business Administration , vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Jobbmuligheter: Med utdanning innen business administration er du attraktiv på arbeidsmarkedet, da det stadig dukker opp nye arbeidsplasser som alle har behov for noen med kunnskap innen bedriftsadministrasjon og bedriftsledelse. Det er også mange som starter opp sin eget selskap etter denne utdanningen og dermed lager nye arbeidsplasser selv. 

Videre utdanning: det finnes mange aktuelle mastergrader etter en bachelor i business administration, blant annet her ved UEM, Toulouse Business School eller Burgundy School of Business, noe vi kan hjelpe deg med å søke videre til. 

Opptakskrav/Søknad

For å søke trenger du: 

 • Vitnemål  
 • Pass 
 • Engelsktest 


Søknadsprosessen er enkel, du sender etterspurte dokumenter til oss, og vi holder kontakten med universitetet og holder deg oppdatert hele veien.

 • Etter at universitetet har mottatt disse dokumentene, skal du gjennomføre et skriftlig intervju og en personlighetstest. 

Det er fortløpende opptak og det lønner seg å søke så fort som mulig. Dersom du blir tilbudt plass, må du betale en reservasjonsavgift på ca 1.200 euro, vi informerer deg om dette når det blir aktuelt. 


Vi guider deg gjennom hele prosessen!

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (240 ECTS) 

Kostnader

10.260 euro i året (2022/23 pris)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor in Business Administration .

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Vil du studere på et internasjonalt universitet i hjertet av Europa - ved "Verdens vakreste Campus"? Universidad Europea Madrid (UEM) er det universitetet i Spania som har flest norske studenter.

Studier i Utlandet er norsk agent for Universidad Europea som gir deg hjelp og veiledning fra søknad til studiestart. Vi er betalt av Universidad Europea for å hjelpe deg gratis i søknads og opptaksprosessen, noe som ofte kan være vanskelig å gjøre på egenhånd til utenlandske universitetet. Send en interessemelding i dag og motta informasjonen du trenger – på norsk!

Studer i Madrid

Campus ligger litt utenfor Madrid og er i seg selv en oase. Her finner du parkanlegg, innsjøer, fossefall, og et bredt utvalg av sportsfasiliteter, inklusivt fotball og friidrettsbane, volleyball og tennis, samt sportssenter med svømmehall og mye mer. Universidad Europea er et av de største universitet i Spania, med et rikt internasjonalt miljø, hvor antall internasjonale studenter er stadig økende.

Om Universitetet

Universidad Europea tilbyr en helhetlig akademisk opplevelse, som gjør deg rustet for å tre inn på et internasjonalt arbeidsmarked. Alle studieprogrammene er tilpasset samfunnets og arbeidsmarkedets krav, samt studentenes behov. I tillegg til et enormt utvalg av spanske studieprogram, kan du velge blant flere internasjonale program som undervises på engelsk.

Gjennom Studier i Utlandet kan du studere disse fagene ved Universidad Europea Madrid/Valencia 

 • Arkitekt 
 • Tannlege 
 • Psykologi
 • Fysioterapi
 • Internasjonale relasjoner 
 • Idrettsstudier 
 • Business administration 
 • Hotel management 
 • Aerospace engineering 

HVorfor velge UNiversidad Europea?

Universidad Europea er rangert blant topp 5 private universiteter i Spania og tilbyr utdanninger både på campus og på nett. Med et stort alumni-nettverk får du muligheten til å knytte internasjonale kontakter, som gir deg gode forutsetninger til din karriere. Faktisk blir 88% av uteksaminerte studenter ansatt innen 18 måneder etter endt studium.

Campus

Universidad Europea har i tillegg til Madrid, campus i Valencia og Kanariøyene. 

Vis alle utdanninger fra Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Kontaktinformasjon til Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet

Universidad Europea v/ norsk agent Studier i Utlandet


Tlf: +47 924 72 572
studieriutlandet.org

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor in Business Administration :

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!