Bachelor

B.Sc. Cyber Security

IU International University of Applied Sciences, i Bad Honnef (+1 studiesteder)
Varighet
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom, Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart (+2 startdatoer)
Varighet
36-72 måneder (heltid/deltid), 180 studiepoeng
Undervisning
Heltid/deltid
Studielån/Stipend
Kontakt lånekassen
Undervisningsform
Klasserom, Nettstudier
Neste startdato
Fleksibel oppstart (+2 startdatoer)
Få mer informasjon om utdanningen 👍

B.Sc. Cyber Security

Bachelorutdanning i Cyber Security

I dette praktiske bachelorprogrammet i Cyber ​​​​Security, tilgjengelig online, på campus eller som en kombinasjon av begge, vil du bli opplært til å bli en Threat Hunter med lederpotensial. Du vil tilegne deg den nyeste kunnskapen innen cybersikkerhet og befatte deg med arkitektur, programmering og vedlikehold av sikkerhetssystemer.

I tillegg til Incident Response og Digital Forensics, vil du lære om aspekter ved penetrasjonstesting og omvendt utvikling for å forstå perspektivet til nettkriminelle og beskytte deres sikkerhet.

Skill deg ut i mengden - Lær tysk gratis mens du studerer ved IU

I den globaliserte verden vi lever i, lønner det seg å være en ekte global borger. Det er derfor IU International University of Applied Sciences tilbyr alle studenter tysktimer gratis. Enten du studerer online eller på campus, har du tilgang til netttimer. Ved å benytte deg av den muligheten kan du øke dine ferdigheter, arbeidsevne og lønnspotensiale og gi deg selv muligheten til å jobbe for tyske selskaper, eller til og med flytte til Europas største økonomi.

For kontakt eller mer informasjon om B.Sc. Cyber Security, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

Velg mellom 2 startdatoer

januar, april, juli, oktober

  • Klasserom
  • Bad Honnef

Fleksibel oppstart

  • Nettstudier
  • Nettstudier

Videre studier/jobbmuligheter

Kunnskap innen Cyber ​​​​Security er etterspurt i alle bransjer, siden arbeidet til nesten alle virksomheter er basert på teknologi.

Etter Cyber ​​​​Security-opplæringen vil du bli kjent med kompleksiteten av sikkerhetstiltak og oppmerksom på målrettede bransjespesifikke emner. Du vil få nødvendig kunnskap for å lage sikkerhetskonsepter og gjennomføre relevante tester. Dette lar deg forsvare deg mot cyberangrep ved hjelp av sikker programvare og systemarkitektur. Etter opplæringen kan du for eksempel være en del av en IT-sikkerhetsavdeling eller et systemarkitekturteam. Du har også muligheten til en karriere innen Digital Forensics, penetrasjonstesting, revisjon, red teaming eller som en cyberhendelse. Med en bachelorgrad i Cyber ​​​​Security kan du jobbe som:

  • IT Security Consultant
  • Ethical Hacker/Pentester
  • System-/Network-/Firewall- Administrator

Opptakskrav/Søknad

Slik begynner du utdanningen din med Online Degree Saver-programmet

Når du har registrert deg og startet studiene, vil du få tilgang til noen av kursene dine, basert på tidsmodellen du velger. Du blir først registrert som student etter at 50 % av totalt antall studiepoeng er gjennomført. Du vil da ha tilgang til resten av kursene dine, og vil kunne fortsette utdanningen din.

Opptaksdokumentene må leveres på engelsk eller tysk, hvis de ikke er utstedt på noen av disse to språkene, kreves en oversettelse. Hvis du trenger dokumentene dine oversatt, kan vi hjelpe deg med å henvise deg til våre pålitelige oversettelsespartnere.

Kostnader

Lys opp fremtiden din med opptil 35 % rabatt på studieavgiftene dine!

Nå kan du spare opptil 35 % på et studieprogram som åpner for nye muligheter over hele verden. Rabatt for nettstudiemodellen opptil 35 %.

Du kan starte når som helst og ha 100 % fleksibilitet til å studere og ta eksamenene dine!

Jeg vil vite mer!

Request information

Want to know more about this program, B.Sc. Cyber Security? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.
Currently living in *
Nationality *

reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
IU International University of Applied Sciences
Berlin

IU International University of Applied Sciences

IU University of Applied Sciences tilbyr kvalitets bachelor-, master- og MBA-studier med en helt ny tilnærming. Vi har etablert flere campus for studenter som ønsker å fullføre studiene på stedet, men tilbyr også våre programmer online for fjernundervisning. Det siste...

Les mer og vis alle utdanninger ved IU International University of Applied Sciences

Highlights