Vis studentum.no som: Mobil

Eiendomsutvikling og -forvaltning - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Eiendomsutvikling og -forvaltning - masterstudium

Masterstudiet i eiendomsutvikling og forvaltning er et profesjonsstudium som gir et bredt kompetansegrunnlag innen utvikling og forvaltning av eiendom. Studiet skal gi ferdigheter til å praktisere som eiendomsutvikler og forvalter innenfor en rekke forskjellige områder som prosjektering, fysisk planlegging, forskning og undervisning innenfor privat og offentlig sektor. Studiet tar utgangspunkt i eksisterende byområder, bygninger og infrastruktur, og ser på utvikle og forvaltning av disse i forhold til nye tekniske krav, standarder og behov for boliger, næringsbygg og offentlige tjenestetilbud.

I masterutdanningen i Eiendomsutvikling og forvaltning undervises det i fag som omhandler eiendomsutvikling, bygningsforvaltning, byggprogrammering, lover og regelverk for bygging og eiendomsforvaltning, prosjekt- og økonomistyring.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!