Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i ingeniørfag - Skipsdesign

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Ålesund
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag - Skipsdesign

Havet som transportvei, energi til havs, sjømat og mineraler er globale satsningsområder. Dette gjør at etterspørselen etter skip, flytende konstruksjoner og faste installasjoner på havbunnen øker. Nord-Vestlandet er verdensledende innen maritim teknologi og operativ drift, og maritim sektor står for en stor andel av eksporten vår i Norge.

Har du interesse for skip, design og funksjon? I dette studiet lærer du design, prosjektering og 3D-modellering av skip og maritime løsninger. Du vil få en tverrfaglig ingeniørkompetanse og være attraktiv på et arbeidsmarked med stadig nye og «grønnere» jobber. Ingeniører skaper fremtiden.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!