Vis studentum.no som: Mobil

Master's Programme in Computational Colour and Spectral Imaging

NTNU
Sammendrag
Master
Gjøvik
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master's Programme in Computational Colour and Spectral Imaging

Master i Computational Colour and Spectral Imaging (COSI) er et 2-årig masterprogram hvor vi fokuserer på spektral-, medie- og anvendt fargebildeteknologi. I vårt tverrfaglige opplæringsprogram lærer du om fotonikk, optikk, spektral avbildning, medieteknologi, datagrafikk og datasyn. Vi fokuserer på industrielle applikasjoner og nye trender innen ulike forskningsområder. Spesialkompetanse innen anvendt fargevitenskap etterspørres i: multimediabransjen, medisinsk- og biomedisinsk, avbildning kosmetikkindustrien, bilindustrien og matforedling. Kompetansen kan brukes til å automatisere kvalitetskontroll av produserte produkter, samt medisinsk- og biomedisinsk avbildning.

COSI-studenter får en utdanning som er godt tilpasset deres bakgrunn, interesser og fremtidige karriereplaner. Studiet er et Erasmus Mundus og Erasmus+ program som tilbys i samarbeid med University Jean Monnet, University of Granada and University of Eastern Finland.

Studiet undervises på engelsk. For mer informasjon om dette masterprogrammet og søknadsfrister: https://cosi-master.eu/cosi-master-degree/

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!