Bachelor

Bachelor i ingeniørfag, fornybar energi

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, fornybar energi

Verden har behov for miljøvennlig og bærekraftig produksjon, lagring og bruk av energi. Fossile energikilder som olje og gass må erstattes av mer fornybar energi som vannkraft, vindkraft, solenergi og bølgekraft. Batteri, hydrogen og andre energibærere må utvikles.

På ingeniørstudiet fornybar energi lærer du om:

Gjennom studiet ingeniør i fornybar energi får du kompetanse til å jobbe med fremtidens energisystemer innen energibransjen, bygningsbransjen og innen landbasert, maritim og offshore industri. Du kan jobbe hos vannkraftselskap, olje- og gasselskap, leverandører av solceller, vindturbiner, batteri og hydrogenløsninger, skips- og havbruksnæringen, verft, konsulentselskap, offentlig sektor, klima- og miljøorganisasjoner, forskning og utvikling. Hvis du vil studere videre kan du velge mellom mange ulike masterprogram.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights