Vis studentum.no som: Mobil

Psykologutdanning

NTNU
Sammendrag
Profesjonsstudium
Trondheim
6 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Psykologutdanning

Er du interessert i mennesker? Hvordan kan du bidra til å forbedre andre menneskers livskvalitet og livsvilkår? Har du lyst til å jobbe som autorisert psykolog? Profesjonsstudiet i psykologi gir deg kompetansen du trenger.

Psykologi handler om hvordan og hvorfor du tenker og føler, og om å forstå avvikende atferd. Studiet er bygd opp av teoretiske, kliniske og praktiske emner, og varer i 6 år. Du får klinisk erfaring fra første semester og får i løpet av studiet erfaring med pasienter i ulik alder og med ulike livssituasjoner. Utdanningen gir grunnlag for å kunne praktisere selvstendig som psykolog i Norge med ansvar for pasienter etter gjeldende lovverk innenfor spesialist- og kommunehelsetjenesten, i forskningsinstitusjoner, samt innenfor andre helse- og velferdstjenester og på ulike organisatoriske nivåer innen offentlig og privat virksomhet. Psykologer arbeider innen psykisk helsevern for eksempel ved sykehus psykiatrisk sykehus poliklinikk PP-tjenesten helsestasjon barnevernet og privat praksis I tillegg kan du jobbe med undervisning og forskning eller som konsulent innen organisasjons- og ledelsesutvikling.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!