Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i informasjonsbehandling

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Nettstudier
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i informasjonsbehandling

En bachelorgrad i informasjonsbehandling kvalifiserer deg til å tilrettelegge og organisere informasjon i en virksomhet. Du lærer å programmere og utvikle tidsriktige webløsninger. Du får også kunnskap om datasikkerhet, og en grunnleggende forståelse for hvordan bedrifter i dag bruker informasjonsteknologi som en sentral del av sin forretningsutvikling.

Studiet gir deg en bred og allsidig dataforståelse, som er et godt utgangspunkt for å jobbe med digitaliserings- og effektiviseringsprosesser i mange bedrifter. Du får også en helhetlig forståelse av informasjonsforvaltning, noe som gjør deg attraktiv når du skal søke jobb.

Studiet er nettbasert og passer for deg som vil studere hjemmefra eller i kombinasjon med jobb. Enkelte valgfag i studiet tilbys på campus i Trondheim.

Eksamen kan tas hjemmefra eller på en godkjent eksamensskole i nærheten av der du bor. Hvis du vil studere videre etter fullført bachelorutdanning tilbyr NTNU flere aktuelle 2-årige masterutdanninger.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!